Another bug discovered?

Discussion in 'Motorola Droid X' started by jjd228, Sep 15, 2010.

  1. jjd228

    jjd228 Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Still running 2.1

    Had a picture and a video saved (on the sd card obviously). They were both visible and able to be opened/played through the Gallery app. I deleted both of these files through the buitin File Explorer app. The thumbnails in the Gallery were not deleted and the "Delete" option is grayed out because they're already gone. I have a few things I'll try to get rid of the thumbnails but I was just wondering if anyone else can reproduce this and let me know.
     
  2. Backnblack

    Backnblack Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,261
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    453
    Ratings:
    +24
    Current Phone Model:
    iPhone 7+ 256gb
    Reboot the device to see if the file still appears to be there.
     
  3. DebianDog

    DebianDog Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    281
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +0
    I had the same issue with 2.2 and a gallery folder. Killed the program, deleted caches, etc

    It took a reboot.

    Swyped on my X
     
  4. DaRkL3AD3R

    DaRkL3AD3R New Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yeah when in doubt, clear the data for Gallery app, force stop it, and reboot the phone. Rebooting might be a bit overkill, but if the former steps don't resolve it go ahead and do a soft reset.