Am i supposed to have 5 home screens? (moto droid)

Discussion in 'Android General Discussions' started by rsarno, Jun 10, 2010.

  1. rsarno
    Offline

    rsarno New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I thought i read somewhere that Droid, or maybe the 2.1 update allows users to customize 5 screens?

    I have only 3

    Is there a setting im missing?
  2. dylanthecat
    Offline

    dylanthecat New Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Wisconsin
    Nope, 2.1 has three screens. Get Helix or something else like it if you want more screens.
  3. keithsmith22
    Offline

    keithsmith22 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Unfortunately it is on 3. Get LauncherPro and have as many as 7 and also a quicker, snappier setup.
  4. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    Only 3. If you want more try downloading Launcher Pro, that's worked nicely for me. You can get it from the Market.
  5. Chris-pee
    Offline

    Chris-pee New Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Launcher pro is great, totally transforms the speed of your screens.
  6. Wraith
    Offline

    Wraith New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    +1 on Launcher Pro
  7. ljprevo
    Offline

    ljprevo New Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Froyo 2.2 has 5 screens.
  8. rfriel
    Offline

    rfriel New Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have 8 launchers

    each with 7 home screens, some with 11, i use more the app more icons, therefore, i can fit over 3500 icons on my droid, why?? because I can.:icon_ banana:
  9. w27bill
    Offline

    w27bill New Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    So. Cal
    My Moto' Droid comes w/ only 3 home screeens, but my lady's just got the Incredible, she says she's got 6 home screens.
  10. captaincanada84
    Offline

    captaincanada84 New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asheville, NC
    I'm using LauncherPro as well.
  11. Darkseider
    Offline

    Darkseider New Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    1,866
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well then she has a defective Incredible as all the others out there have 7. :icon_eek:
  12. aaf709
    Offline

    aaf709 Nice Guy Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,189
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    48
    Location:
    So Cal
    When 2.1 hadn't come out yet there was an early video showing what you got if you rooted and installed 2.1. The video did show 5 screens, but evidently it was dropped in the final version.

    Like the others said, you can add another home like LauncherPro, or get 2.2 (either root and add or wait for the OTA update), which is supposed to have 5 screens.
  13. FDFTW!!
    Offline

    FDFTW!! New Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    So Cal
    BB 1.1 has 9 home screens.
  14. MiXoLoGiSt
    Offline

    MiXoLoGiSt New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    1,334
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SoCal
    Shes got to recount her screens lol. The HTC Incredible has 7 screens.
  15. MiXoLoGiSt
    Offline

    MiXoLoGiSt New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    1,334
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SoCal
    That's because rooted roms use different launchers. They don't use the stock launcher.

    Some roms use Helix, Some use LauncherPro, some use ADW and some use custom built launchers.
  16. w27bill
    Offline

    w27bill New Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    So. Cal
    Launcher Pro

    I've d/l the Lancher Pro app.... GREAT. I got 7 home screens, i love the 1-touch shortcut icons now to Phone, Contacts, Apps, Texts, Web, and that when you're scrolling thru a hundred of your saved apps, that after u close one, then next time u go back into your apps list, it picks up where u left off (like if you were towards bottom of your list, it goes back to there, instead of starting you always back at the top of the list, which i believe the default on did(?))
    I recommend Laucher Pro.
  17. Wraith
    Offline

    Wraith New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've been using the 3D apps folder option for LP for a few days now. Developer's notes say it may be unstable, but on my stock droid, it is smoooooth. Also using non default # of icons (settings under Advanced features).
  18. debdroid1a
    Offline

    debdroid1a New Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    847
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    :)
    That should be the Droid slogan "why? because I can". dancedroid

    I just downloaded LauncherPro. I wondered how some had more screens. Glad someone asked. I had been using folders. Probably still will for some things, but other things I want it on the screen (especially things I don't use so I don't have to go searching all those folders).
  19. littlerick
    Offline

    littlerick New Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    they are 2 different phones...
  20. toddj
    Offline

    toddj New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    U.S.
    I am using bugless beast and i have 9 screens. I barely use 3, but I like having the option to expand if I desire :)
Search tags for this page

moto x home screens 5