looking for 5 screens help!!!!!

Discussion in 'Android General Discussions' started by mr.hughes1116, May 22, 2010.

  1. mr.hughes1116
    Offline

    mr.hughes1116 New Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok some im runing cyanogenmod 5.0.6.2 and i only have 3 screens how do i get 5???
  2. CBLJazz
    Offline

    CBLJazz New Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
    can't you get a home replacement app?
    LAUNCHER PRO is great- not sure if rooting affects your use of it though.
  3. jgumphress
    Offline

    jgumphress New Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Arlington, TX
    Get Helix Launcher and you can select from three to seven screens. And its free.
  4. searayman
    Offline

    searayman New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    949
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    if you already have helix launcher and are still stuck click the menu button from the home screen and go to settings.
  5. CBLJazz
    Offline

    CBLJazz New Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
    LAUNCHER PRO has up to 7 screens too.
    My research says its faster & more stable than HELIX.

    Try both & decide which you like more.
  6. OSX2000
    Offline

    OSX2000 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    That'll take you to the Droid's system settings. "Configure" is the one you want after hitting Menu. Then the first option is the number of screens.
  7. dezymond
    Online

    dezymond Tech Support Mod Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,793
    Likes Received:
    580
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Bay Area, California
    +1 for Launcher Pro.

    I don't even use more than 2 screen, but man LauncherPro is SMOOTH. It makes me feel like my phone is overclocked and realize how little Google tapped into the Droid's hardware potential, which is kinda disappointing....

    However, I would recommend LauncherPro to anyone. I was perfectly happy with my stock Droid, but love it even more with this launcher. Plus the quick launch buttons are :bowdown:
  8. OSX2000
    Offline

    OSX2000 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    +1 more for LauncherPro. Been running it for about a week now, and it definitely is the fastest.
  9. pc747
    Offline

    pc747 DF Administrator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    17,552
    Likes Received:
    1,071
    Trophy Points:
    113
    launcherpro
  10. jsh1120
    Offline

    jsh1120 New Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    2,462
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Seattle, Washington
    I'd like to see your "research."
  11. Samurai26
    Offline

    Samurai26 New Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    330
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have tried Home++, Helix, Helix 2, and LauncherPRO, and by far the most practical, the fastest and the most reliable alternative launcher for me has been LauncherPRO
  12. STIDRIVER
    Offline

    STIDRIVER New Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    499
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    +11ty for Launcher Pro.... I like the preset home row buttons. The pinch to bring up all your screens is just cool. And as everyone else has said, its super fast...
  13. CBLJazz
    Offline

    CBLJazz New Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
  14. dda87
    Offline

    dda87 New Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Launchpro is nasty! 1 question is when I hit the home key it let's me check to have launch pro be default. I want to do this but at the same time how could I go to the real home screen if need be for whatever reason? Is there an point? What if I uninstall launchpro
  15. CBLJazz
    Offline

    CBLJazz New Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
    MI dont understand your question.
    Once you install LAUNCHER PRO you choose your# of screens (up to 7)
    & you choose your default/main screen.

    Pressing home 1x- displays all off your screens as thumbnails which you choose from.
    Pressing home again takes you to your default/ main screen..

    Very fluid screen navigation.
    Last edited: May 23, 2010