1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

About liberty and root explorer

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by sohaunted, Mar 7, 2011.

  1. sohaunted
    Offline

    sohaunted New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So what's the deal with root explorer not being able to mount with the liberty rom? I've tried uninstalling RE and super user but still no luck, everything I've looked up
    sorta ignores the question.
  2. kilahimm
    Offline

    kilahimm New Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm running root explorer without a problem, what exactly are you encountering?
  3. sohaunted
    Offline

    sohaunted New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I can switch between r/o and r/w just fine when I'm in the root, but as soon as I enter system it refuses to switch, ive cleared su permissions for RE and re_allowed but to no use. Also reinstalled super user but nothing. Ive found a few threads reguarding the same problem with no answers.

    what I'm trying to do is rename the pre installed swype files so I can install the new beta.
    Last edited: Mar 7, 2011
  4. sohaunted
    Offline

    sohaunted New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've yet to rename a single file as I can't switch to r/w, as a matter of fact I have yet to use root explorer to edit a single system file since I purchased it a few months ago. I've been using it primarily as a file manager.
  5. mcp770
    Offline

    mcp770 New Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nashville
    Had the same issue until the root explorer update a day or two ago.
  6. sohaunted
    Offline

    sohaunted New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Oh I haven't checked for an update ill see if that fixes it, crossing my fingers.
Search tags for this page

droid liberty rom root file explorer