Droid Overclock No Root?

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by mikex, Jun 10, 2011.

  1. mikex

    mikex Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Having a problem with Droid Overclock and Battery Calibration not asking for, therefore, not gaining root access ever since flashing v.7. Also, QuickClock Advanced isn't able to load module. I've tried wiping data on each app. And, I've tried uninstalling and reinstalling each app. Also tried fixing permissions in Liberty (tried to fix permissions in Rom Mgr, but it failed-error occurred while attempting to run privileged commands). Tried using same settings in Liberty to overclock I was using in Droid Overclock, and that led to 4 freezes and reboots in an hour. Please help-getting frustrated with Liberty.
     
  2. kilahimm

    kilahimm Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    What happens when you open SuperUser.apk, does it force close?
     
  3. mikex

    mikex Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    No. It opens and shows apps with root access: AdjBrightness, Droid 2 Bootstrapper, Liberty Customizer, Liberty Toolbox, and Titanium Backup.
     
  4. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Do you have a backup of the apk and data in titanium backup? If so, try restoring data and see if that helps

    Hi my name is Domenic and im a DroidForums addict
     
  5. kennydied23

    kennydied23 Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    594
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +2
    Do you have busybox installed?
     
  6. mikex

    mikex Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
     
  7. mikex

    mikex Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yes. In TB overview it says root access: OK (busy box 1.18.4 Titanium from app)
     
  8. Capper

    Capper New Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same exact issue I've been posting about for a week. Superuser works fine, all other rooted apps work fine....
    Not all of us have/use titanium backup.
    JRummy is part of the Liberty team, correct? He needs to be a lot more involved in this forum.
     
  9. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    If you think it's a liberty issue, post the bug in the lgb bugs thread. Also you can send a logcat to libertydevs@gmail.com (dl the app alogcat from the market)

    Hi my name is Domenic and im a DroidForums addict
     
  10. wchaworth

    wchaworth New Member

    Joined:
    Feb 8, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I had the same issue. I wiped cache, data, davlik and installed LGB.6. now I updated to .7. All apps gain root.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  11. Capper

    Capper New Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    You see, I'd actually like to use my phone for things other than constantly backing up and reinstalling stuff. I love Liberty, and appreciate the work put into it.... But again, if you are willing to take peoples money, then you should at least make courtesy appearances in the forum to see whats going on, give input on issues, etc.
     
  12. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    I'm sure jrummy reads and addresses the bugs we list. You can always get at him on twitter and at libertydevs@gmail.com

    Droid 2 Liberty GB v0.7-Droid addict
     
Search tags for this page

android overclock no root

,
android overclock without root
,

how to overclock android without root

,
no root overclock
,
overclock android no root
,

overclock android without root

,
overclock no root
,
overclock non rooted android
,

overclock without root

,
overclocking android without rooting