youtube upload.

scubabri

New Member
Joined
Mar 23, 2011
Messages
7
Reaction score
0
Is it just me, or is it really annoying that I have 26M up and can only upload youtube videos via wifi?

Anyone got any workarounds?

sb
 
ditto..

and even using wifi it keeps timeing out and saying retry after one min
It took 30 mins to get to 77% and is now stuck there...
 
Hmm I uploaded a video to YouTube Friday morning via 4G it went pretty fast too.. maybe I am missing something..

Sent from my ADR6400L using DroidForums
 
It was only 4.25mb so that's pretty small

Sent from my ADR6400L using DroidForums
 
Yeah it will still let you upload the smaller files... Just not the larger ones. Not sure what the cut off know is...
 
Mine does it just fine over 4g. Also, the 4g doesnt actually have 26m upload. The speedtest app has a glitch. If you use the hotspot on your computer, and go to the website, you will get an accurate upload number.

This is my thunderbolt talking...
 
I don't have 4G in my area yet...
should later this year.
I dont like the upload limit restriction...
never had this problem with my touch pro 2
 
I actually tried uploading a video on facebook just now cause of this thread. It's a 30 second video on 4G 30% and it's only been like a minute.
 
I actually tried uploading a video on facebook just now cause of this thread. It's a 30 second video on 4G 30% and it's only been like a minute.

Are you using a thunderbolt? This seems to be a thunderbolt only issue.
Also what size is the file?
There seems to be a cut off point somewhere around 10-20MBs probably...
 
Is it just me, or is it really annoying that I have 26M up and can only upload youtube videos via wifi?

Anyone got any workarounds?

sb
you realize thst you dont actually have 26mb up right? if you want to know what your real up speed is, tether your 4g connection to a laptop or desktop and check the speeds again...
 
I actually tried uploading a video on facebook just now cause of this thread. It's a 30 second video on 4G 30% and it's only been like a minute.

Also, this seems to be an issue with youtube... not facebook...
 
Back
Top