Widgetlocket issues

Discussion in 'Motorola Droid 3' started by cloudstrife05, Aug 23, 2011.

  1. cloudstrife05

    cloudstrife05 Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    853
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +1
    Tried doing a search but didnt find anything. Anyone having issues with WL?
    After unlocking I still have to unlock the stock lock screen. I also find that WL will disable / inable itself from time to time as well.
    I looked through the settings and found a way to disable the stock lock screen but got a warning promp about doingit. Should I just ignore it?

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  2. cloudstrife05

    cloudstrife05 Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    853
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +1
    I've tried uninstalling and reinstalling several times still have the same issues.

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  3. rvcjew

    rvcjew Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA,CA
    Ratings:
    +1
    Mine works just fine and has widgets all over it? What version u running and what are your settings u didn't disable the stock screen right?
    EDIT: I read closer and u should not disable that reenable it. Do you have an icon in your notifications for it?

    Sent from my DROID3 using Tapatalk
     
    #3 rvcjew, Aug 23, 2011
    Last edited: Aug 23, 2011
  4. Droid-Xer

    Droid-Xer Super Moderator
    Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    57
    Trophy Points:
    113
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +57
    Download no lock from the market so that it deactivates the stock unlock screen.
     
  5. cloudstrife05

    cloudstrife05 Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    853
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +1
    Running version 2.1.1 . Ill try no lock. Hate having to swipe twice.

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  6. REMilk

    REMilk Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    752
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    On a Cribbage board
    Ratings:
    +7
    Thanks for the suggestion of "No Lock". Since I installed it; the APP I.C.E works well as the lock screen replacement.
     
  7. cloudstrife05

    cloudstrife05 Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    853
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +1
    Thx again worked for me as well.

    Sent from my DROID3 using DroidForums