What went wrong??

Discussion in 'Motorola Droid 2 Development' started by lpulle, Mar 6, 2011.

  1. lpulle
    Offline

    lpulle Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lakeside,AZ
    Ratings:
    +0
    I was rooted and have been since first of Dec. Two weeks ago I installed Liberty and every thing was great till this morn. I was dodly in the toolbox when it stoped working. The 3G. Syn went away and a small red circle with a line in it position itself above the bars.
    I went to the nano black up and install the next to last backup that I made-- l flashed it and it restored me back to 2.3.2 --- what- - why??

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  2. pc747
    Offline

    pc747 DF Administrator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    18,293
    Likes Received:
    1,568
    Trophy Points:
    958
    Ratings:
    +1,602
    The backup you restored was probably what you made of 2.3.20. You should still be rooted. And for future reference before going straight for the nandroid backup try going to airplane mode and then back normally that fixes it. Also as soon as you flash a rom and you play with it long enough to realize it is stable I recommend making another nandroid backup of your rom. Just reinstall Liberty and you should be fine.
     
  3. lpulle
    Offline

    lpulle Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lakeside,AZ
    Ratings:
    +0
    Ok thank you

    Sent from my DROID2 using DroidForums App