Voice Command/ Voice Text

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by makaveliq3, Feb 28, 2011.

  1. makaveliq3
    Offline

    makaveliq3 Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Is there a way to activate voice commands/ voice to text in Liberty?

    It's the last thing I'm dying to get back. Darkslide has it. I'm envious.
     
  2. makaveliq3
    Offline

    makaveliq3 Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    anybody? I really miss voice texting. Made it a lot safer using my phone on the road.
     
  3. armedmonkey
    Offline

    armedmonkey Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    253
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Voice search application from market
     
  4. makaveliq3
    Offline

    makaveliq3 Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I am embarrassed that I didn't know this. Thank you.
     
  5. tanyrl
    Offline

    tanyrl New Member

    Joined:
    Feb 14, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Google voice search- THANK YOU SO MUCH!

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  6. makaveliq3
    Offline

    makaveliq3 Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Google Voice in the app market
     
  7. mobile_sensei
    Offline

    mobile_sensei Team Liberty Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    917
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Land of Liberty
    Ratings:
    +0
    Voice Text

    Swype Keyboard... Click the Microphone...
     
  8. tanyrl
    Offline

    tanyrl New Member

    Joined:
    Feb 14, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ok, I thought Id traded off my phone running like champ, for no voice recognition. Little did I know, I'm a big ole stupid-and I COULD get the app back from the market. So, here' s where I am. Liberty 1.5, adw ex, honey bread all around, and a microphone that actually works again! Until I reboot my phone, then it' s just constant FC s. What am I doing wrong? And thank you so much, right after I asked my first question, I found it in the market. Thought I'd changed it before anyone read it ;)

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
Search tags for this page
dna voice text
,
how do i access voice commands on an htc dna
,
how do i activate voice command on htc m8
,
how do i use voice commands on an htc thunderbolt
,
how to activatevoice text from htc first
,
how to use voice recognition for htc dna
,
htc droid dna voice to text
,

text voice command

,
voice command htc dna texting
,
when using voice to text on droid razr m it types wrong thin