Using De-activated Droid as Ipod Touch

Discussion in 'Android General Discussions' started by chtorr281, Sep 22, 2010.

  1. chtorr281

    chtorr281 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I currently have a Droid 1 under contract. If I upgrade to the Droid X and the Droid 1 gets deactivated, will it still function like normal with wifi? I just want to give it to my daughter so she can use it on wifi for web browsing, mp3s, games, etc. just like an Ipod Touch.

    A deactivated Droid won't constantly be asking for you to activate it or have other problems?

    Thanks,
    Chris
     
  2. jordanzink

    jordanzink New Member

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    My friend from school has a droid 1 that he hasnt activated yet, and he just uses it as an ipod basically, and he has downloaded some apps and stuff. but i dont know about the being asked to activate thing
     
  3. Dark Lazer

    Dark Lazer Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    513
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +24
    No it wont ask you to activate. Just turn on wifi and you're good to go.
     
  4. yakitori

    yakitori Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    awesome! More reason to keep my d1 when I upgrade.
     
  5. dezymond

    dezymond Tech Support Mod Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    11,300
    Likes Received:
    902
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +954
    Current Phone Model:
    Samsung Galaxy s4
    like the other posts won't ask to upgrade.

    makes a great media device once it's time to upgrade. that's my plan as well.
     
  6. gadgetrants

    gadgetrants Senior Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    1,229
    Likes Received:
    168
    Trophy Points:
    63
    Ratings:
    +188
  7. stanrc

    stanrc Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    415
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I just upgraded to the fascinate from a droid 1 and I could still use it just fine over wifi. I can't confirm market worked though, but its perfectly usable still.
     
  8. gadgetrants

    gadgetrants Senior Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    1,229
    Likes Received:
    168
    Trophy Points:
    63
    Ratings:
    +188
    Awesome!!!

    -Matt
     
  9. mountainbikermark

    mountainbikermark DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    4,863
    Likes Received:
    1,548
    Trophy Points:
    358
    Ratings:
    +1,700
    I still use my Omnia as a PDA via wifi. The only thing I can't do is text,pix messages, or make calls since they must use the network.
    Don't know why a Droid would be any different

    wified from my Incredible monolith using SlideIT on Tapatalk
     
Search tags for this page

can i use my droid like an ipod

,

can you use a droid as an ipod

,
can you use a droid as an ipod touch
,
droid x2 deactivated text wifi
,
i have a droroid, how can i use it with my duaghter's ipod
,
market problems deactivated droid using wifi
,

use wifi on deactivated droid 1

,

using deactivated droid x

,

using droid as ipod

,

wifi deactivated droid