Tried doing a clean sweep for ICS....Now its borked.

Discussion in 'Droid RAZR' started by Logan3824, Jun 22, 2012.

  1. Logan3824
    Offline

    Logan3824 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    450
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Houston
    Ok so I had the Eclipse rom installed along with safestrap....I went into recovery and did a factory reset / clean cache, I also formatted my sd card and formatted /system & /data. Now when I try to reboot it just goes to a black screen and won't boot up? I figured it would just go back to being stock but I guess not? Any ideas?
  2. 94lt1
    Offline

    94lt1 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    11,796
    Likes Received:
    853
    Trophy Points:
    113
    Location:
    SE TX
    Wow, I think you needed to sbf back.. I'm no rooter though.. hopefully someone will be along to help you out :)

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
  3. jpcalhoun
    Offline

    jpcalhoun Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    PA
    I use bootstrap, but I think the safest return to stock for you is to download the Droid Razr Utility and run option 1 (return to stock .181).
  4. syndicate0017
    Offline

    syndicate0017 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,010
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    48
    You wiped /system. So you wiped your whole ROM. Your phone has nothing to boot off of.
  5. Logan3824
    Offline

    Logan3824 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    450
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Houston
    Well by just factory resetting it didn't clear off the eclipse rom completely....I eventually fixed it by fastbooting back to .181 so im completely stock and ready to go for the update!
  6. syndicate0017
    Offline

    syndicate0017 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,010
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    48
    Right. A factory reset would only wipe /data and /cache partition leaving the ROM in tact. The only way to get back to stock would be to fastboot to a previous build like you did.
Search tags for this page

droid data sweep

,

how do i sweep clean my used droid bionic

,

how to install fresh copy of ics

,

sweepmaster for droid