[THEME] StormShadow Ultimate

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by mobile_sensei, Jun 6, 2011.

  1. d4dEf@c@

    d4dEf@c@ Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    636
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Colorado
    Ratings:
    +2
    I had some similar issues with that version of Pandora. I resolved my issues by clearing the data.
     
  2. zer0ed77

    zer0ed77 Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Centreville, Virginia
    Ratings:
    +0
    Thanks for the response. Do you mean a full wipe?
     
  3. d4dEf@c@

    d4dEf@c@ Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    636
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Colorado
    Ratings:
    +2
    No... I went into the system settings>aplications, manage applications> pandora; there I cleared the app data. When i used the widget again it loaded the app, aand all i had to do was reenter user/pass.
     
  4. zer0ed77

    zer0ed77 Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Centreville, Virginia
    Ratings:
    +0
    Thanks! I should have known. I just tried it. No-go. :(
     
  5. mobile_sensei

    mobile_sensei Team Liberty
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    917
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Land of Liberty
    Ratings:
    +1
    about Pandora

    This version of pandora is 'special'...
    unlimited skips, etc.
    fyi
     
  6. zer0ed77

    zer0ed77 Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Centreville, Virginia
    Ratings:
    +0
    Very nice and great job, as always. Just wish my widget worked.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  7. d4dEf@c@

    d4dEf@c@ Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    636
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Colorado
    Ratings:
    +2
    So is there any fix available for the vibrate issues on the D2? The only keyboard that will actually vibrate is my Swype Beta keyboard. If not I guess it's not horrible, I just got used to soft little punch under my fingers.
     
  8. salem

    salem Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Can I still use the mod options (battery icon, fonts, etc) in the paid liberty toolbox if I'm using this theme?
     
  9. Rezael

    Rezael Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yesssir

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  10. mobile_sensei

    mobile_sensei Team Liberty
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    917
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Land of Liberty
    Ratings:
    +1
    Yes, Salem... themes don't change the roms functionalty

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  11. Droid annoymous

    Droid annoymous Active Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +11
    Does this work on v.0.8? And can we get a updated blue haze minimal mod please?

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  12. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,735
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Blue haze for the d2! Please!

    Droid 2 Liberty GB v0.8
     
Search tags for this page

liberty storm theme download