TB video

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by MoBoEvo, Oct 29, 2011.

  1. MoBoEvo

    MoBoEvo New Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    CA
    Ratings:
    +0
    You know, with this phone, if its not one thing, its another. None of my videos will play since the latest update..I get sound but just a static picture.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  2. LadyVanilla

    LadyVanilla Member

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NC
    Ratings:
    +0
    Same here.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  3. xeruty

    xeruty New Member

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Kent Wa
    Ratings:
    +0
    My TB did the same thing so I restarted it and they work now, except youtube it still freezes up but just after restarting it worked ok. This doesn't bother me because I don't watch youtube much.
     
  4. theguy

    theguy New Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I got GB when it was first available a month ago then the patch last week. All vid formats have worked throughout: mp4, wmv, youtube, etc. Stock everything.
     
  5. MoBoEvo

    MoBoEvo New Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    CA
    Ratings:
    +0
    I pulled the battery and all is well! Btw never have a problem with YouTube. Everything 'seems' to be perfect now. Watch some apphole mess it up!!!

    Sent from my ADR6400L using DroidForums