Swype

Discussion in 'ZombieStomped - D2' started by snowcraig, Jun 11, 2011.

  1. snowcraig
    Offline

    snowcraig New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +0
    Anyone else having to reliscense the swype beta whenever they restart? Anyone know of a fix?

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  2. Bravesfan319
    Offline

    Bravesfan319 Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Missouri
    Ratings:
    +0
    There's no fix for it. Just go back to the swype installer and reinstall. Only takes a couple minutes.

    Sent from my ADR6300 using DroidForums
  3. leakim13
    Offline

    leakim13 Member

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    im only having an issue where when rebooted, the actual swype action doesnt work, i twill type individual letters but no actual swype, but simply choosing the multi touch keyboard and then reselecting swype seems to fix that.
  4. Bravesfan319
    Offline

    Bravesfan319 Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Missouri
    Ratings:
    +0
    I have the same problem. I think it's on all phones that some already have it pre installed when you purchase it. All my other friends with the dinc have the same problem. More of a hassle really though... Maybe they'll have a fix soon.

    Sent from my ADR6300 using DroidForums