1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

sd won't mount/files won't download

Discussion in 'HTC Rezound Development' started by idfk420, Aug 6, 2012.

  1. idfk420
    Offline

    idfk420 Guest

    Got ics leak to finally take,installed old firm patch to get dialer and other things working... Now I can't get sd cards to function right... Started on my 32gb,,pulled all data from it, formatted using pc, put blank card in phone, phone refuses to mount(EDIT: was able to get phone to say its formatting sd card, only took away the button to mount,the rest remained the same,still no sd,int or ext) Also,the internet will not let me download from a webpage... Either tries to play in media player or instantly fails... Any ideas?
    Last edited by a moderator: Aug 6, 2012
  2. idfk420
    Offline

    idfk420 Guest

    Tried flashing old firm patch multiple times, DL'd from multiple places (even extracted from Scott's clean Rom). Patch doesn't seem to want to work... Is there another fix possible for this issue?
  3. Primevyl
    Offline

    Primevyl New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Louisiana
    Wipe it again and try Nils P business ICS ROM over at XDA-developers

    ******************************************
    Nothing never doesn't un happen to me
  4. idfk420
    Offline

    idfk420 Guest

    Very nice ui on that aroma installer thing... A nice leap fwd from the standard og cwm style... rebooting from install now...
  5. idfk420
    Offline

    idfk420 Guest

    very impressive rom you linked me to... but i still cant use sd,tried formatting and all... other apps that use network work now though,and 4g was just turned on in my area today (SCORE) would still love to use sd cards though
  6. idfk420
    Offline

    idfk420 Guest

    Re flashed Rom,kernel,and fix... Still no sd,still no dl... Hboot ver is 2.25 will post pics of screens tomorrow to further assist...

    P.s. I'm really digging this Rom. Nice and clean, problem free(excluding sd prob,of course). Lots of customs to be done...
  7. MrSmith317
    Offline

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
    Did you install an RUU of an ICS leak? if so then you don't need the firmware patch. That would actually screw up the dialer and SD card.
  8. idfk420
    Offline

    idfk420 Guest

    I flashed the above mentioned zip,with fix, I will flash it again without the fix to see if that works..
    P.s. dialer works fine as is...
  9. idfk420
    Offline

    idfk420 Guest

    Still no sd :(
  10. MrSmith317
    Offline

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
    So just to be sure. You flashed the RUU twice and when you installed your ROM, you didn't use the firmware patch....correct?
  11. idfk420
    Offline

    idfk420 Guest

    Flashed with fix, created post about sd, wiped, re flashed without fix.
  12. idfk420
    Offline

    idfk420 Guest

    Still can't find solution :(
  13. MrSmith317
    Offline

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
    Ok, can you tell me a bit more about what exactly you're doing. Here's the way you have done things:

    1) Run the ICS RUU twice (You would not do this if you were bent on staying on GB)

    2) Unlock bootloader

    3) Install AmonRa (or CWM)

    4) Wipe data/cache/dalvik (just for good measure)

    5) Install ICS based ROM (Also installing the old firmware patch if you still have GB firmware)

    6) Install kernel (boot.img)

    7) Enjoy..??

    All of this is covered in detail in the link in my sig.
  14. idfk420
    Offline

    idfk420 Guest

    I've done so much to this phone in the past week I've honestly lost track
  15. jansky
    Offline

    jansky New Member

    Joined:
    Aug 9, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm having the same problem.

    I did not run any RUU. I do not know where to get an ICS RUU and I wouldn't really know what to do with one if i had one. I did not think I needed to run the RUU. I was on CleanROM 3.7. I achieved S-OFF (painfully). I flashed CleanROM 4.5 Standard. For some reason I was under the impression that having achieved S-OFF I did not need to run the RUU. Doesn't make much sense intuitively but then very little does to me.

    My HBOOT is 2.21.2121. My radios are 0.95.00.1017_2r/0.95.00.1013r

    My Recovery is Amon Ra 3.15

    Before installling CleanROM 4.5 I did a wipe ALL data/factory data reset.

    After installing CleanROM 4.5 I flashed the Old Firmware Patch. I've actually done this several times.

    I've not flashed a new kernel.

    Any help you can provide is greatly appreciated.
  16. mmiillkkaa
    Offline

    mmiillkkaa New Member

    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is the Sdcard mounted in Settings -> Storage?

    Edit: I see you cannot mount it. Can you mount it on your PC?
    Last edited: Aug 9, 2012
  17. jansky
    Offline

    jansky New Member

    Joined:
    Aug 9, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes, i can mount it on my PC.
  18. MrSmith317
    Offline

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
    If you didn't RUU and you're running ICS CleanROM, then you're running the wrong firmware. That's why you can't see your SD card. You need to either go back to GB, or run the ICS RUU in order to get your phone back to where it needs to be.
  19. idfk420
    Offline

    idfk420 Guest

    I believe I did the same thing. My kernel numbers don't match ics kernels... How do we go back to gb? (Im s-on,btw)
  20. MrSmith317
    Offline

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
    Don't go back to GB(if you want to just flash a GB ROM), Go up to ICS(Better in my opinion).

    Relock your bootloader,

    Run the ICS Leak RUU:[Exclusive Download] HTC Rezound Ice Cream Sandwich RUU For Final OTA (3.14.605.12)

    Instructions here:http://www.droidforums.net/forum/ht.../217825-how-flash-leaked-ruu-htc-rezound.html

    The unlock again, install AmonRa and flash your ROM of choice. No patches needed.

    If you really want to stay on GB firmware, grab this patch and be happy: Old Firmware Patch for ICS Roms - xda-developers
Search tags for this page
download jb hboot.zip htc rezound
,

galaxy note 2 won't mount sd card

,

galaxy s3 wont download files

,

galaxy s3 wont read sd card

,
htc thunderbolt wont read sd card
,
htc wont mount
,

rezound ics sd fix

,

rezound sd card fix

,
samsung galaxy s4 won't mount sd card
,

sd card wont download

,

sd card wont mount

,

sd card wont mount on samsung galaxy s3

,

thunderbolt sd card wont mount

,

thunderbolt wont mount sd card

,
wont download on sd card