1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Screen shot & JB install

Discussion in 'Samsung Galaxy S3' started by LadyPhoenix, Dec 15, 2012.

  1. LadyPhoenix
    Offline

    LadyPhoenix New Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New York
    hwy - has anyone else checked this?

    I tried to swipe across the GS3 for a screen shot and it dose not work since JB install

    Anyone else having this issue ?
  2. chubby22
    Offline

    chubby22 Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    TX
    It works for me... Try rebooting device...

    Sent from my SCH-I535 using Droid Forums
  3. LadyPhoenix
    Offline

    LadyPhoenix New Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New York
    thanks - that worked :icon_ lala:
  4. chubby22
    Offline

    chubby22 Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    TX
    YW!!!!

    Sent from my SCH-I535 using Droid Forums
  5. jawgapeach
    Offline

    jawgapeach New Member

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Do you have to enable something to be able to do that?
Search tags for this page

galaxy s3 swipe screenshot

,

s3 won't swipe screenshot

,

screenshot won't work on galaxy s3