1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Screen shot & JB install

Discussion in 'Samsung Galaxy S3' started by LadyPhoenix, Dec 15, 2012.

  1. LadyPhoenix
    Offline

    LadyPhoenix New Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New York
    hwy - has anyone else checked this?

    I tried to swipe across the GS3 for a screen shot and it dose not work since JB install

    Anyone else having this issue ?
  2. chubby22
    Offline

    chubby22 Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    TX
    It works for me... Try rebooting device...

    Sent from my SCH-I535 using Droid Forums
  3. LadyPhoenix
    Offline

    LadyPhoenix New Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New York
    thanks - that worked :icon_ lala:
  4. chubby22
    Offline

    chubby22 Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    TX
    YW!!!!

    Sent from my SCH-I535 using Droid Forums
  5. jawgapeach
    Offline

    jawgapeach New Member

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Do you have to enable something to be able to do that?
Search tags for this page

galaxy s3 swipe screenshot

,

s3 won't swipe screenshot

,

screenshot won't work on galaxy s3