1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

screen issues while on charger

Discussion in 'Droid X2 Tech Support' started by gkeller16, Aug 29, 2011.

  1. gkeller16
    Offline

    gkeller16 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cincinnati Ohio
    This is my second x2 and I'm having issues with the screen being extremely slow and laggy while plugged in. I am using the factory cable and wall charger and have tried different outlets and have the same issue. Is there a setting or something causing this?
  2. xkape
    Offline

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,876
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Location:
    OH-IO
    1st off.. OH-IO... (Im from Cincy).. 2nd, try a different launcher maybe? I use Go Launcher.... my phone is plugged in and I just tested it and its fast as lightning doing anything i ask it to.
  3. Soapster
    Offline

    Soapster New Member

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asheville, NC
    I use Zeam launcher.. I like that I can have 7 things docked on the bottom =)
  4. igknight
    Offline

    igknight New Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
    Have you had the problem since day one with your second phone? Could be a hardware malfunction that is causing it to get improper voltage.
  5. t1.8matt
    Offline

    t1.8matt New Member

    Joined:
    Oct 10, 2011
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If your using the green and black charger, that could be the problem. I got one with my DROID 3 and had the same issues, I used my factory moto charger from my DROID 2 global and it worked fine. Seems to be an issue with motorolas using non factory chargers.

    Sent from my DROID3 using DroidForums