[ROM] 2.40 R2D2 Removed - Complete & Clean ROMs

Discussion in 'Droid 2 Roms' started by AngDroid, Sep 28, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AngDroid

    AngDroid Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    759
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Thanks to My Doid World for releasing the R2-D2 2.40 ROM. It has a few bug fixes besides the Stars Wars additions. All Star Wars related items have been removed and replaced with D2 items. Star Wars sounds have been left in.

    New ROMs are the way so I took the old ROMs down. They have much cleaner install. Current users do not need to upgrade...
     
    #1 AngDroid, Sep 28, 2010
    Last edited: Oct 1, 2010
  2. AngDroid

    AngDroid Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    759
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Themes, Tips & Tricks

    Will place Themes, Tips & Tricks here.

    Market fix on the way for those who need/want their paid apps to show up.

    Black Status Bar (HTC) - ONLY FOR FULL ROM
    Download from HERE
    Place on SD Card
    Boot into recovery
    Mount system
    Install zip file from SD Card
    Select MotaBoy_Black_Bar_VZW_2.40.zip
    Install and Reboot

    Kill CP30 for contact with no picture in message App - ONLY FOR FULL ROM
    Download HERE
    Install from Recovery

    Vanilla Android Theme - ONLY FOR SUPER CLEAN
    Download HERE
    Install from Recovery
    This theme will make the icons on launcher return to Vanilla Android.

    Exchange Support - ONLY FOR SUPERCLEAN
    Download HERE
    Install from Recovery
     
    #2 AngDroid, Sep 29, 2010
    Last edited: Sep 30, 2010
  3. pathfin9

    pathfin9 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Manalapan, NJ
    Ratings:
    +0
    I know some people were having problems with swype working. Does it work on this one, or will we have to reinstall?

    -John
     
  4. AngDroid

    AngDroid Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    759
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    It should work, it worked for me so I am guessing it should work for everyone.
     
  5. imtheconvict

    imtheconvict Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ill be loading this on when i get home from work
     
  6. pathfin9

    pathfin9 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Manalapan, NJ
    Ratings:
    +0
    Ok great!

    Thanks for your work!

    -John
     
  7. icebluemale30

    icebluemale30 Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Brooklyn,NY
    Ratings:
    +0
    Thanks cant wait to try this out Woohooo !!!!!!!
     
  8. Redflea

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    Nice work, Motaboy... :D

    One minor step you might want to add above for any noobs who would follow the steps very literally...connect Droid to PC via USB and set USB connection to PC Mode before starting ADB commands.

    I'm going to put a link to this thread from Android Forums - folks over there will probably be happy to find this stuff is available. :)
     
  9. AngDroid

    AngDroid Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    759
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Cool. You do not need to be in PC Mode since this is all done within Bootstrap :)
     
  10. Redflea

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    Duh...see, people (i.e., me) just do not read what's right in front of them. :) So just the USB connect step...
     
  11. AngDroid

    AngDroid Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    759
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Well for the super clean install you do need to be in PC Mode...


    For those who want the Black Status (HTC) Bar for the full version I should have it up soon.

    If your paid apps are not showing up in market. You can edit the build.prop file in system/app

    replace this
    Code:
     
    # Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint
    ro.build.description=cdma_droid2-user 2.2 VZW 2.4.0 ota-rel-keys,release-keys
    ro.build.fingerprint=verizon/droid2_vzw/cdma_droid2/droid2:2.2/VZW/24.0:user/ota-rel-keys,release-keys
    
    With the lines from the original D2 build.prop. I do not have that file here to paste the correct lines :)

    Or

    Youc can wait for Friday when the R2D2 is released and the market should be updated then for that device...
     
  12. imtheconvict

    imtheconvict Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ok so i just loaded this up i didnt delete data and it works fine. shows system version 2.4 my wifi issue instantly goes away swype still works fine and all my apps txt and data are still there i recommend this update for everyone


    Edit: I did lose root access but i just went and they have a 1 click root now so simple dancedroid
     
    #12 imtheconvict, Sep 29, 2010
    Last edited: Sep 29, 2010
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page
android apps texts 84879
,
droid 2 r2d2 a957 rom unroot
,

droid 2 r2d2 rom

,
droid r2d2 clean rom
,
droid x clean rom
,
droid+r2d2+liquid rom
,
stock droid r2d2 starwars firmware