1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

ring tones

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by Goofy Yno, Sep 14, 2011.

  1. Goofy Yno
    Offline

    Goofy Yno New Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    scottsdale, Az
    how do you associating specific ring tone with specific caller? i had it on the OG droid, but can't figure out how to do in on the bionic yet.
  2. jleeusa
    Offline

    jleeusa New Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Carlsbad, Ca
    Same way as OG Droid. from contacts press the contact, menu button, options. Ta da.

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
  3. cjsmoove
    Offline

    cjsmoove Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NORCAL
    still doesn't work...you can change the ringtone within the contact but it still plays whatever ringtone you have set up in the settings under sound.....Anyone have a solution for this???
  4. Al Neri
    Offline

    Al Neri New Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tumwater WA
    I have the same issue. No matter what Ringtone I set to a contact it plays the default.

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
  5. lpulle
    Offline

    lpulle New Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lakeside,AZ
    I had the same problem- played the default rt for some contacts and the correct rt for others. -- fix problems -- pulled for 1 minute

    Sent from my DROID2
  6. cjsmoove
    Offline

    cjsmoove Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NORCAL
    are you saying you did a battery pull for 1 minute to fix this issue?
  7. Goofy Yno
    Offline

    Goofy Yno New Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    scottsdale, Az
    thanks, I forgot how I did it-I kept using the icons on the home page with no setting . going through contacts works.
  8. pilot12
    Offline

    pilot12 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Arizona
    I have a contact set for a specific ringtone and it rang fine every time she called. Then once she called and I got the old generic ring tone (caller ID verified same name & number). I had her call back a few minutes later and it rang with her specific ringtone again. I didn't change anything.

    Gremlins? Electrickery?
  9. RichStevenson
    Offline

    RichStevenson New Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    476
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Medina, OH
    Could it be duplicate contacts?

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
  10. pilot12
    Offline

    pilot12 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Arizona
    Good thought, but no. I looked and she's in there once only.
  11. cjsmoove
    Offline

    cjsmoove Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NORCAL
    still a no go for me......
  12. jasondeg
    Offline

    jasondeg New Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I haven't had that happen on the bionic but that happened ALL the time to me on the OG DROID and I never could figure it out

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
Search tags for this page

change droud bionic custom ringtone

,

how do you set contact ringtone for motorola droid bionic

,

set ring tones on droid bionic

,

set ringtone droid bionic