problems flashing cm nightly

Discussion in 'Droid RAZR Roms' started by droidDOES.duh, Sep 24, 2013.

  1. droidDOES.duh
    Offline

    droidDOES.duh New Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    I can flash the stable 10.1 on my phone but when I go to update to a nightly, the most current one, every single time it constantly force closes my keyboard...I've flashed ROMs probably 100 times and can't figure this one out for some reason... any help would be appreciated thanks
  2. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,249
    Likes Received:
    547
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    What's up D? I'm not too familiar with the RAZR, but I'll try to help.
    Have you tried wiping before flashing the nightly? Does this happen with all keyboards or just the stock one?

    Tapped from a Nexus
  3. YellowJacket
    Offline

    YellowJacket Active Member

    Joined:
    Mar 1, 2012
    Messages:
    591
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Knoxville, TN
    I agree with CJM. Wipe the caches a couple times before flashing. Are you using the built in CM updater or trying to flash via safestrap? Also, is it the stock android KB or an addon one?

    David
  4. droidDOES.duh
    Offline

    droidDOES.duh New Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    What's up dude, I had my phone running the cm nightly and I went back on my stock rom for something and then went back and its been a headache since, I wipe, wipe, wipe with everything, I bricked this phone the first week I had it and learned the hard way of physically taking the phone apart lol but I've tried using the cm updater, I've tried off of other forums, different links and same result, I have deleted and remade new rom slots. No matter what I still get a pop up saying android aosp keyboard has stopped working therefore I can't type anything obviously and I can't go back for some reason..
  5. droidDOES.duh
    Offline

    droidDOES.duh New Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    And somehow its working now...
  6. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,249
    Likes Received:
    547
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Weird. But good thing it works now. I guess all you needed to do was to pop in & say hey
  7. droidDOES.duh
    Offline

    droidDOES.duh New Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    I think that was the answer haha, I'm always doing something with these phones but I never have time to get on here to help anyone at least with the razrs, chances are I have probably screwed it up worse than anyone but my phone is still here and I'm sure I could help someone lol, you should have seen what I had to do when I bricked this thing maybe 3rd week of being out, I almost tried combining two different phones at that point lol
  8. droidDOES.duh
    Offline

    droidDOES.duh New Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    You guys happen to know where or how I can fix my Facebook, it never wants to load fully, I never get to see pictures and what not unless I wait for ten minutes to load, everything else works perfect except for Facebook on 4g...
  9. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,249
    Likes Received:
    547
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    The Facebook app or on the Web?

    Tapped from a Nexus
  10. droidDOES.duh
    Offline

    droidDOES.duh New Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    App on this most recent CM nightly
  11. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,249
    Likes Received:
    547
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Hmm, I don't use the app. I use the Web for Facebook. Maybe try clearing the cache for the app.

    Tapped from a Nexus
  12. droidDOES.duh
    Offline

    droidDOES.duh New Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    Did that, tried uninstalling and reinstalling it a few times..only on this ROM for some reason