pandora

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by snowboardpunk, Feb 10, 2011.

  1. snowboardpunk
    Offline

    snowboardpunk New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi I need help.... I installed liberty yesterday and I love out but pandora stopped working for me. Does it work with anyone else?
  2. Steady Hawkin
    Offline

    Steady Hawkin Fueling The Revolution Developer

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    350
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Seattle
    Yea it works.....does any of your media work? If not you may be on the wrong kernel
  3. snowboardpunk
    Offline

    snowboardpunk New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I haven't tried any other media. Pandora just doesn't load and says it can't connect to server.
  4. dvader
    Offline

    dvader New Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    un-install and re-install from the market
  5. snowboardpunk
    Offline

    snowboardpunk New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ive tried. And it just gets stuck loading and it won't even let me press the play button but it lets me press anything else
  6. Jessesmith888
    Offline

    Jessesmith888 New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah wrong kernal I'm guessing. Have ya been rooted for a while and not gotten any ota updates?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  7. snowboardpunk
    Offline

    snowboardpunk New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how do i fix a wrong kernal? i got my droid x like 2 weeks ago and rooted last night...
  8. Jessesmith888
    Offline

    Jessesmith888 New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    did you check for updates before you rooted? And then did you make a nandroid backup before you flashed liberty?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  9. snowboardpunk
    Offline

    snowboardpunk New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i did make a back up and i was at .340
  10. Jessesmith888
    Offline

    Jessesmith888 New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Huh. Any other media working? Did ya clear data and cache when ya flashed?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  11. snowboardpunk
    Offline

    snowboardpunk New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  12. snot
    Offline

    snot New Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Orange County, CA
    Pandora works great for me.
    I would recommend
    Open Liberty Tools and select -->reboot options-->Reboot Bootstrap
    Make a backup
    Format/wipe data and cache
    Install Liberty 1.5 .zip again
    Try pandora
  13. 2heath
    Offline

    2heath New Member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    same here

    I am also having trouble with all my media. I had someone else root my phone so i am not sure what to do now.
    edit 1. I tried what snot put but it didn't work
  14. Steady Hawkin
    Offline

    Steady Hawkin Fueling The Revolution Developer

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    350
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Seattle
    Sounds like they set you up on the old kernel. Go to settings/about phone....what's your kernel say
  15. snowboardpunk
    Offline

    snowboardpunk New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ill try rerooting later.my kernel is 2.6.32.9 and I haven't tried any other media.
  16. Steady Hawkin
    Offline

    Steady Hawkin Fueling The Revolution Developer

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    350
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Seattle
    What are the letters/numbers after that
  17. snowboardpunk
    Offline

    snowboardpunk New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    G23d7ba5w30471@il93lnxdroid08 #1
  18. Steady Hawkin
    Offline

    Steady Hawkin Fueling The Revolution Developer

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    350
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Seattle
    Your on the wrong kernel bro, that's why its not workin. Did you ever do the OTA update or the TBH patch?
  19. Jaxidian
    Offline

    Jaxidian Team FreeMyMoto Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    556
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indianapolis
    If you're on the wrong kernel, then go find the maderstcok zip file and run it. That should get you all caught up. Follow their directions. Once done, re-root and then install Liberty again. You should be good at that point.

    This is by far the easiest way to fix your situation, and doesn't even involve any SBF'ing (typical disclaimer of if you screw it up/have a corrupted download you might need to SBF).
  20. snowboardpunk
    Offline

    snowboardpunk New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    gay....thx for the help guys
Search tags for this page
android pandora won't sign in
,
cannot connect to pandora droid
,
marantz app wont let me select pandora station
,
pandora android won't let me type
,
pandora app wont let me register
,

pandora wont connect on android

,
the play button on pandorastopped working
,

why did pandora stop working

,

why won't pandora let me register

,
why wont pandora radio work on my epic 2