1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Panda home Instructions

Discussion in 'Android Applications' started by mrpbjnance, Nov 17, 2009.

  1. mrpbjnance
    Offline

    mrpbjnance New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Does anyone have a link to instructions for PandaHome.
    I usually can pick things up but I must be missing it here.
  2. HarleyDad09
    Offline

    HarleyDad09 New Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yeah....i am not really getting it either!
  3. mrpbjnance
    Offline

    mrpbjnance New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I figured one thing out.. If you go to Setting -> add and hit Home Assistant a lot of the items same coming soon. If you click on whats new.. it give you some information
  4. mrpbjnance
    Offline

    mrpbjnance New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Panda Home Lastest Version

    Does anyone know what the latest version of Panda Home is?
    I have the Beta .997

    Also anyone know how to make it my default Or in that same light make any app the default over the installed apps?

    Thanks
  5. bamfsig45
    Offline

    bamfsig45 New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    895
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ICT
  6. cereal killer
    Offline

    cereal killer Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,000
    Likes Received:
    590
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Austin, TX
    newest is .998...

    use the default theme by hitting your menu key then choosing Theme settings and check default theme..

    default theme will give you your default widgets instead of those pixelated ones
  7. mrpbjnance
    Offline

    mrpbjnance New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had that choice at one time between Panda Home and Home..but somehow I checked make it default and I selected Home at the time. I want to change the default to Panda Home
  8. bamfsig45
    Offline

    bamfsig45 New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    895
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ICT
    settings/application/manage applications/home/clear defaults.
  9. mrpbjnance
    Offline

    mrpbjnance New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is the application that starts called Home when I hit the home button called Home.? i see panda home and no defaults are set and I don't have a "Home" App

    Solved this I had to change my Filter to show All


    Thank You all for your help!
    Last edited: Nov 20, 2009
  10. gatewayad
    Offline

    gatewayad New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    521
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St. Louis, MO
    Did not realize you could get the default shortcuts and widgets bu using the default theme, thought that would take me back to the factory... Great tip thank you.

    One tip I found helpful was putting the PandaHome Toggle Widget on a screen, it it pretty helpful with adding extra screens, settings, rotation and so forth.
  11. gatewayad
    Offline

    gatewayad New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    521
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St. Louis, MO
    Now all i need is more apps so I can try and fill up more than 7 screens :D
  12. Audiophobe
    Offline

    Audiophobe New Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have tried to figure out this app. I get the "beta" or "stable" version. I go to beta and get a google search. I've clicked on those several times and am forwarded to a page that show apparant downloads that have repeated. I have tried the stable version as well. I followed some of the directions above. I just can't figure it out and I don't at all found it intuitive. I uninstalled it yet again in frustration.
  13. cereal killer
    Offline

    cereal killer Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,000
    Likes Received:
    590
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Austin, TX
    download the very first one which is .998 beta.....

    don't use the stable one it's an older build .998 is current...

    I've been running it for a couple days and it's great.
  14. ronjr123
    Offline

    ronjr123 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ohio
    What are the pullout panes on each side of the screen for and do I use them?
  15. mrpbjnance
    Offline

    mrpbjnance New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    They are called Dock Bars. You can turn them off from the Home Assistant menu.

    I like them because I put the frequently used apps on them (phone, gmail etc) and they end up on every screen when you open them up.
    If you don't want them you can turn them all off. I have 1 on on each side.
    You can also configure there size also.
  16. italiantrucker2
    Offline

    italiantrucker2 New Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    gatewayad i have a question 7 screens how do i get 7 i have 3 ?
  17. mrpbjnance
    Offline

    mrpbjnance New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    To get more screens go to either the left or rightmost screen. Take an App and drag it over to the edge and it will add a new screen. I have had problems off and on with it. Sometimes I had to force quit and restart..
  18. raven1911
    Offline

    raven1911 New Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Does PandaHome slow the droid down at all? I have heard that Open Home slows down the droid. I was wondering if this program does the same thing??
  19. italiantrucker2
    Offline

    italiantrucker2 New Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok real lost know is this 7 screen thing with panda installed only i tried it on my droid didn't work love to have 7 screens please someone help
  20. mrpbjnance
    Offline

    mrpbjnance New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If it does then not enough for me to really notice.. or care.
    It is not perfect and I have had to force quit a few times so you should consider that. The latest version for the droid is .998 I have .997 so not sure if the newewer version fixes any of those. You would have to download it an then set the settings to accept from unknow sources.
    The stabe version that is out there is not for the droid so not sure how well it works. I am using it but would like a not Beta version to be released.
    Its good and its free.. plus themes from Open Home and aHome work.
Search tags for this page
como utilisar pandahome
,

como utilizar panda home

,
how to change default settings on pandahome s2
,
how to make panda home default
,
how to pandahome
,

how to set pandahome as default

,
how to switch from pandahome
,

panda home settings

,
panda home widgets change location
,
pandahome
,
pandahome restore
,
pandahome themes
,
pandahome themes how to apply pandahome
,
pandahome widgets
,
utilizar panda home