Invisible lock screen sliders?

Discussion in 'UltimateDroid' started by STX21, Oct 14, 2010.

  1. STX21
    Offline

    STX21 Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    First off, let me start by saying this ROM is absolutely awesome. I've tried multiple different ROMs, and always end up coming back to UD.

    However, I have one question. Is there anyway to make the slide to unlock and mute sliders transparent? Maybe a metamorph theme or something? I know it's a long shot, but any help is much appreciated.

    Thanks again!
    STX21
     
  2. Droid_3.0
    Offline

    Droid_3.0 Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    376
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Maryland :P
    Ratings:
    +0
    I remember the theme incognito had transparent sliders
     
  3. STX21
    Offline

    STX21 Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Anyway I can get those with the default theme? I really like UD's default.
     
  4. czerdrill
    Offline

    czerdrill Silver Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,825
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +12
    Try this. Should work. backup before applying. It's a Metamorph
     

    Attached Files:

  5. STX21
    Offline

    STX21 Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Works flawlessly, except for when the phone is in vibrate mode. When in vibrate mode, it still shows the button for the volume slider.

    Not sure how easy that is to fix, but a fix would be more than appreciated. Either way, I'm definitely going to keep using this. Thanks a bunch!!
     
  6. czerdrill
    Offline

    czerdrill Silver Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,825
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +12
    Sorry about that...please try this one, and let me know if it works...
     

    Attached Files:

  7. WooYooFoo
    Offline

    WooYooFoo New Member

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Works great in Portrait mode. Landscape still has the images though. I don't mind though because I rarely open the keyboard.
     
  8. czerdrill
    Offline

    czerdrill Silver Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,825
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +12
    doh! hahaa...i rarely change my landscape stuff cuz i use the physical keyboard so rarely that I don't care. But I'll fix it...again haah...one sec...
     
  9. STX21
    Offline

    STX21 Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Not a problem at all! Thanks a bunch for the quick reply. The newer one does indeed fix the problem.
     
  10. czerdrill
    Offline

    czerdrill Silver Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,825
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +12
    ok here it is, the final..hahaa...will work in landscape and portrait. enjoy!
     

    Attached Files:

  11. WooYooFoo
    Offline

    WooYooFoo New Member

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Perfect man great job. Thanks.
     
  12. czerdrill
    Offline

    czerdrill Silver Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,825
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +12
    no problem sorry about the 45 versions hahaa...
     
  13. macdonaldj2
    Offline

    macdonaldj2 Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I installed it for the fun of it...but I lost my wallpaper...
     
  14. czerdrill
    Offline

    czerdrill Silver Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,825
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +12
    yeah framework-res edits through metamorph always does weird things like that...the actual MM file doesn't touch the wallpaper of course, but its something else in the framework-res that does it (i don't know what)...best bet is to just replace your wallpaper, or restore your backup if you don't like the invisible sliders
     
  15. macdonaldj2
    Offline

    macdonaldj2 Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yeah it's fine...I just had to search for it on here...I found it and it's all good
     
Similar Threads
  1. clove8828
    Replies:
    0
    Views:
    2,019
  2. danielson2047
    Replies:
    5
    Views:
    636
  3. stanger
    Replies:
    3
    Views:
    2,870
  4. jcwilliams
    Replies:
    Views:
    N/A
Loading...
Search tags for this page
android lock,screen slide invisible
,

invinsible lock screen slider android

,
invisable touch slider unlock
,
invisible lock screen for android
,
invisible lock screen samsung slider
,
invisible slide to unlock android
,
invisible slider for lockscreen for android
,

metamorph lock screen themes

,
metamorph lockscreen transparent slider
,
transparent passcode & unlock slider android