I want my LED notifications back!

Discussion in 'Droid X Themes' started by Raven1155, Jun 12, 2011.

  1. Raven1155
    Offline

    Raven1155 Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    {Mis-posted here, thought I was in "Tech Issues." Can a moderator please move this to the appropriate forum or tell me how to?}

    I've seen a few messages on here complaining about the GB ota upgrade killing LED email notifications, and I've seen a few "How to Fix It" messages. HOWEVER... All of the suggested fixes I've seen are for ROOTED DX's! Does anyone in this forum, besides me, I mean, still use a "regular" NON-rooted DX and, if so, can you tell me how on earth I can get my LED notifications back?!?!

    Thanks in advance!
    - Jim 8^}

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
    Last edited: Jun 12, 2011
  2. J_Bone
    Offline

    J_Bone Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm on non rooted ota GB.
    In setting, there should be a box that you can select with a check mark.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  3. Raven1155
    Offline

    Raven1155 Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    J_Bone, I appreciate the response (since no one else has said anything), but I'm afraid that your answer is quite unhelpful. Unless you know WHERE in settings I could find such a checkbox, the comment doesn't do me any good.

    Nonetheless, I appreciate the attempt very much!

    - Jim 8^}
     
  4. J_Bone
    Offline

    J_Bone Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Open up text messages and hit the menu button(bottom left with 4 squares) and select messenging settings. Scroll down to notifications. If selected, LED is bad.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  5. SupraRZ95
    Offline

    SupraRZ95 Member

    Joined:
    May 4, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    U could also try lightflow. I use it and all my leds work.

    dxsys.xbl
     
  6. Raven1155
    Offline

    Raven1155 Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Thank you both (esp. J_bone). I've tried light flow, I've tried handcent, neither one work for me. I've used a couple of LED test apps and they light up in various colors, but only the first time I run them; after that, no lights.

    J_bone, I checked on that setting and it is set, so the LED is probably bad; but that is weird since it worked perfectly before the ota update. I can't figure it out so I'm probably screwed.

    Thanks for trying to help!

    Sent from my DROIDX using DroidForums