I think something is wrong with GOOGLE

Discussion in 'Android General Discussions' started by hashsi99, Apr 2, 2010.

  1. hashsi99

    hashsi99 Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    in addition to google earth not being in the market, i looked up google goggles and it says intall. Other programs that i already have installed say installed.

    Seems like google isn't recognizing the handset???
     
  2. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    I just checked, it says google googles is installed on my phone.
     
  3. hashsi99

    hashsi99 Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    uh oh... I just hit menu and downloads and like 3 of my apps have updates available. But i didn't receive any notifications about it. Before the 2.1 I always got a reminder.

    I force updated...hope i didn't mess anything up. Maybe the market has to be updated by google after all the OTA's go out?
     
  4. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    That is not unusual at all. I have had that happen many times on my Droid prior to 2.1.
     
  5. hashsi99

    hashsi99 Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    really?? Oh okay then, nevermind. lol.

    I guess i never checked. Will they eventually send a reminder?
     
  6. JimmyD

    JimmyD Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    478
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Is is possible that you simply cleared your notifications without updating some of those apps?

    I have 3 updates waiting for me in the market that I was notified about this morning. I then cleared my notifications this morning without updating. I do not believe I will be re-notified about those 3 updates. When I go into the Market (then Menu, then Downloads), it still shows I have those 3 updates waiting for me.
     
  7. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    Haven't you ever noticed that someone will post about an update being available but you haven't been notified yet? Well, if you go to your downloads you will see it. That's all it is.:)
     
  8. hashsi99

    hashsi99 Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i'm 100% positive i didn't clear them. I'm really "picky" about notifications, lol.
     
  9. Sweettooth

    Sweettooth Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    726
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Dallas, Texas
    Ratings:
    +11
    Yeah I don't even pay attention to the update notifications, I just go to Market and Downloads and check that way, gives me a chance to look up other potential downloads while I'm at it so it's not a complete waste of time either way. Anyone know if checkin actually does anything? For those of you who don't know, you can type *#*#2432546#*#* and you'll get a checkin successful notification.
     
  10. hashsi99

    hashsi99 Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Could the Google earth problem be because I deleted the update.zip offof my SD card?
     
  11. Googleaddict

    Googleaddict Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Denver Colorado
    Ratings:
    +0
    Guys, i did a factory reset on my phone and google earth is available in the market for me again :D
     
  12. RoNYC

    RoNYC Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    Factory reset???? please elaborate (noobie)