1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

I completely screwed up my phone!

Discussion in 'Droid 2 FAQ' started by hmr44616, Mar 28, 2011.

  1. hmr44616
    Offline

    hmr44616 New Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Okay, so my Droid 2 wont boot at all. Its stuck at the logo screen and wont do anything. I wiped the data and cache so that doesnt work. I just want it back to how it was when I got it. Can someone please help me? I'm freaking out because I need my phone to work!
  2. Cloud36426
    Offline

    Cloud36426 New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Have you tried plugging in your phone while off? It should send you to clockwork recovery and you should be able to restore a backup don there.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums App
  3. hmr44616
    Offline

    hmr44616 New Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well Im not sure what I did, but I have no ROM on there.. like at all. Its stuck on the Liberty screen and wont do anything. Ive plugged it in and everything... Ugh :/
  4. Cloud36426
    Offline

    Cloud36426 New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did you make a backup? And do you still have the liberty zip on your SD card? If you did while the phone is off plug it into the wall and see if it sends you to clockwork. If it does and you made a backup then restore. If you didn't make a backup and do have the liberty zip then wipe data/cache and reflash liberty. If that does not work then sbf. It is not hard I got stuck in bootloop last night and had to sbf. Watch the YouTube tutorial.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums App
  5. hmr44616
    Offline

    hmr44616 New Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ill try that, Thanks.
  6. Cloud36426
    Offline

    Cloud36426 New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Don't forget wipe before you flash anything. Let me know.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums App
Search tags for this page

wiped system data s4 phone wont start