How to restore TB to factory

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by TBOLT132, Oct 3, 2011.

  1. TBOLT132

    TBOLT132 Member

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I had a guy root my TB and all was fine then both cameras stopped working. Is there a way to restored oct fix the cameras or can. I restore the phone back to factory settings
    Thanks

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  2. lxJGTxl

    lxJGTxl Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    San Diego, CA
    Ratings:
    +0
    What ROM are you running? They usually have patches for camera fixes

    Sent from my forever BAMF'd Thunderbolt
     
  3. TBOLT132

    TBOLT132 Member

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Not sure what Rom but where would I find a patch?
    Thanks for your help

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  4. tbradp

    tbradp New Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Did you ever find the patch? I'm having same problem.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  5. TBOLT132

    TBOLT132 Member

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    No I sold it to someone on Craigs list

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
Search tags for this page

how to restore a rooted thunderbolt

,

restore default settings on my thunderbolt htc