How can you tell what Milestone you have

Discussion in 'Motorola Milestone' started by pdouble, Mar 21, 2010.

  1. pdouble
    Offline

    pdouble New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How can I tell if my Milestone is a European Milestone or Asian Etc. The reason I am asking is because I have been reading around and it seems the Euro Milestones can't be rooted. Correct me if I am wrong with this info. I have a 2.0.1 and am looking to get 2.1 Roms and Live Wallpapers on my phone. If anyone can guide me to how this can be done that would be great. Sorry guy's I have searched around and had no luck getting a straight answer to these questions.
  2. LtKen
    Offline

    LtKen New Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,637
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I think all Milestones can be rooted, but none of them can have non-official ROMs....
  3. pdouble
    Offline

    pdouble New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Does the non-official Roms mean no Live wallpapers for the Milestone?
  4. LtKen
    Offline

    LtKen New Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,637
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Not sure, all of the live-wallpaper solutions I'm aware of come in the form of non-official ROMs.
  5. pdouble
    Offline

    pdouble New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have tried a few steps on Rooting the Milestone but I kept getting an error msg...
    Is there a specific "updatezip" file that I have to use since this is the Milestone and not Droid?
  6. LtKen
    Offline

    LtKen New Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,637
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
  7. pdouble
    Offline

    pdouble New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks Ltken
    I'm gonna check that out now
  8. tehpriest
    Offline

    tehpriest New Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Wales. UK
  9. WirelessGuy
    Offline

    WirelessGuy New Member

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Under you battery is the data tag. Look for the FCC ID, the last digits tell the tale:

    If your FCC ID is:

    IHDP56KC1 = CDMA "DROID" (Verizon)
    IHDP56KC2 = GSM (Quad-Band GSM (850/900/1800/1900) & Dual-Band Euro 3G (900/2100))
    IHDP56KC5 = GSM (Quad-Band GSM (850/900/1800/1900) & Tri-Band North American 3G UMTS (850/1900/2100))
  10. pdouble
    Offline

    pdouble New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks WirelessGuy
    guess I'm ...
    IHDP56KC2 = GSM (Quad-Band GSM (850/900/1800/1900) & Dual-Band Euro 3G (900/2100))
Search tags for this page
how do i know which model milestone phone i have
,
how to know milestone model
,
how to tell if my motorola milestone has the 850/1900 bands
,
how to tell if my motorola milestone x2 model number
,
how to tell my motorola milestone model
,

how to tell what milestone you have

,
how to tell what motorola milestone phone i have
,
motorola milestone version check
,

what milestone do i have

,
what milestone phone do i have
,
what model is a 2010 motorola milestone
,

which motorola milestone do i have