1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

having problems using downloaded ringtones from phone zoo

Discussion in 'Android Audio and Video' started by njjayt82, Sep 20, 2010.

  1. njjayt82
    Offline

    njjayt82 New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    nyc metro area
    I have used phonezoo before and have been able to dld the ringtones and use them but now its not working.... i feel kinda stupid since i was able to do it before and not now.... any help would be greatly appreciated :) ill be dancedroid
  2. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Is the issue the ringtone will not download or it downloads and can not be accessed?

    Mike
  3. njjayt82
    Offline

    njjayt82 New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    nyc metro area
    no i can play the ringtone but for some reason when i long tap on it it doesn't let me chose the option of make ringtone i dont recall how i did it previously and i can play it as well
  4. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Did you move it to the media or ringtone file on your SD card?
  5. njjayt82
    Offline

    njjayt82 New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    nyc metro area
    i didn't have to do it for the other file so i don't know... but ill try that thanks :)
  6. MsBusyBee
    Offline

    MsBusyBee New Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had this same issue before. I'm not sure if this makes a difference but I cut my ringtone down to 20 seconds and saved it to my SD card and it works.
  7. njjayt82
    Offline

    njjayt82 New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    nyc metro area
    ok ill try that. if it doesnt work ill just deal without ringtones or try something else .... :(
Search tags for this page

can i use phone zoo with the galaxy s 111

,
does phonezoo work for galaxy s3
,
does phonezoo work for s3
,
does phonezoo work for samsung galaxy s4
,

does phonezoo work for the galaxy s4 phone

,
galaxy s4 ringtone from phonezoo
,
how do i transfer phonezoo to my andorid
,

how to put ringtones from phonezoo on galaxy s4

,
how to set ringtones from phonezoo how to screenshot on gala
,
how to use phonezoo with samsung s4
,

phonezoo

,

phonezoo and galaxy s4

,

phonezoo galaxy s4

,

phonezoo samsung download

,
phonezoo to galaxy s4