Force closing

Discussion in 'Droid 2 Tech Issues' started by AGuyWithADroid, Oct 25, 2011.

  1. AGuyWithADroid
    Offline

    AGuyWithADroid New Member

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have no idea why but this just started happening yesterday but almost everything I use or do on my phone will freeze and have to be force closed and I have no idea on how to stop it

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  2. Redline
    Offline

    Redline New Member

    Joined:
    Oct 25, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same here...phone has been outrageously slow the past few days and i have no idea why. Someone please help.
  3. BayouFlyFisher
    Offline

    BayouFlyFisher Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,966
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Have either of you tried a Factory Hard Reset?
  4. Redline
    Offline

    Redline New Member

    Joined:
    Oct 25, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No I haven't. I really don't want to go through losing all my data and having to reset everything...I haven't had problems with the phone until after the update to the new Android OS. And even then, I only had problems with texts being force closed due to the phone suggesting words which caused it to freeze up. I disabled them and haven't had problems till this week where it seems EVERYTHING is force closing on me. And the phone is just really slow overall.

    That being said it sounds like a factory hard reset is the only option...I'd like to try avoiding it though.
  5. me4droid
    Offline

    me4droid New Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you just got the gingerbread update, go check and see which system you are running. I had my phone set to CDMA but after the update it reverted to GLOBAL which really messed with speed and running of lots of stuff.
  6. Redline
    Offline

    Redline New Member

    Joined:
    Oct 25, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well, I wound up doing a factory hard reset and just having the important stuff on my SD card before I reset the phone. Then I just popped that back in and reinstalled some apps after doing the reset. But I just looked and I'm using CDMA now. I don't know what it was before I did the hard reset, but the phone is working fine now thank goodness.

    I was seriously about to throw it out the window, then run it over with my car countless times. Lol.
Search tags for this page

android phone keeps force closing

,
everything keeps closing on my note 3
,
how to stop applications from force close in my galaxy captivate
,

my android browser keeps force closing

,
my droid 2 keeps force closing
,

my droid browser keeps force closing

,

my phone keeps force closing

,

my samsung captivate keeps force closing

,
samsung captivate keeps force closing
,
samsung phone force close browser
,
why does my browser keep force closing
,

why does my phone force close everything