firefox

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by Trilback, Jul 4, 2011.

  1. Trilback

    Trilback New Member

    Joined:
    Jun 20, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have a d2g. I downloaded and install firefox mobile and install adobe flash via the market but for some reason when I go to a flash site it wants me to download and install flash. What am I doing wrong?
     
  2. mehimatt

    mehimatt New Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Flash only works in the stock browser and it might work in dolphin hd.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  3. Trilback

    Trilback New Member

    Joined:
    Jun 20, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have Firefox as default how to I reset it?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
  4. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Home /menu /settings /applications /manage applications then navigate to Firefox and choose reset defaults

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
     
  5. Trilback

    Trilback New Member

    Joined:
    Jun 20, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks that worked

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums