Droid 2 Global Unboxing PICS

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by r314bd, Nov 10, 2010.

  1. r314bd

    r314bd Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    863
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    Got my Droid 2 Global this morning :) As expected, pretty much identical to the Droid 2 except for the SIM card slot.
     
  2. UNC

    UNC Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,358
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Fayettenam,NC
    Ratings:
    +1
    Awesome dude. Is it Vanilla? Or Ninjablurred?
     
  3. cereal killer

    cereal killer DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,173
    Likes Received:
    914
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +932
    Current Phone Model:
    Nokia Lumia Icon
    I'd really like to see the white one....thanks for the pics!
     
  4. pc747

    pc747 DF Administrator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    18,367
    Likes Received:
    1,623
    Trophy Points:
    958
    Ratings:
    +1,662
    same phone and o.s I believe, just o.c. and has a sim card.
     
  5. UNC

    UNC Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,358
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Fayettenam,NC
    Ratings:
    +1
    I don't think it's overclocked, and I'm pretty sure that all the enterprise stuff forces it to be a somewhat different OS....
     
  6. msu

    msu Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    416
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Midwest
    Ratings:
    +0
    Wished mine got here today... :( Have to wait till tomorrow
     
  7. pc747

    pc747 DF Administrator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    18,367
    Likes Received:
    1,623
    Trophy Points:
    958
    Ratings:
    +1,662
    yeah i posted some vids...I want that profiles option.
     
  8. danDroid

    danDroid DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,401
    Likes Received:
    148
    Trophy Points:
    128
    Ratings:
    +151
    Will this phone be capable of 3G speeds over AT&T?

     
  9. r314bd

    r314bd Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    863
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    I think so? AT&T 3G uses the 850 MHz and 1900 MHz bands and the D2 Global is Tri–Band UMTS/HSPA – 850/1900/2100MHz
     
  10. IslesFan

    IslesFan Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Long Island, NY
    Ratings:
    +0

    I tried doing a Network Scan on my Droid 2 Global, expecting to see ATT 3G on the scan, but no dice. Can you try it on yours?
     
  11. pbarch1

    pbarch1 New Member

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    Ordered a white one, should be here by 3:00 PST I'll post pics
     
  12. r314bd

    r314bd Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    863
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    No luck on mine either :(
     
  13. IslesFan

    IslesFan Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Long Island, NY
    Ratings:
    +0
    Wireless & Network Settings ->Mobile networks -> Operator Selection

    (might need to change Network Mode to GSM/UMTS for duration of scan)
     
  14. r314bd

    r314bd Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    863
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    Yeah, nothing came up for me either. I'm assuming it has to do with the SIM slot being locked. Just called VZW Global Support and they didn't have the unlock codes for the D2 Global yet. Booo. I found some services online that will get you Motorola Milestone unlock codes, so it's a longshot but I might try that.
     
  15. IslesFan

    IslesFan Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Long Island, NY
    Ratings:
    +0
    Did they give any idea on how long til they get unlock codes? I'll pop in a friend's ATT sim once I can unlock mine.
     
Search tags for this page

motorola droid 2 global sim card slot