1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Droid 2 Global help

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by Aversion, Apr 5, 2011.

  1. Aversion
    Offline

    Aversion New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Looking to go back to the STOCK Motorola Droid 2 Global.

    My back ups dont work so I dont know what to do. Any help will be appreciated.
  2. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    SBF or use the Droid Global zip in Fission Rom Manager
  3. Aversion
    Offline

    Aversion New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Can you link me to what I need to do with SBF?
  4. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Its stickied at the top of the subforum
  5. Aversion
    Offline

    Aversion New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    k thank you!
  6. Aversion
    Offline

    Aversion New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok I have used SBF on my phone. RSD lite says complete. I have tried to manually restart my phone and got stuck in a boot loop. I went to bootloader and cant get out of this screen.

    What do I do?
  7. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    boot into stock recovery by holding x while booting, hit the search button when it gets to the droid with the triangle and exclamation point, wipe data/cache.
  8. Aversion
    Offline

    Aversion New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Okay. Problem, when I go to recovery it flashes saying "Battery Low, Cannot Program" - I plugged my phone in and it doesnt seem to be charging!

    Edit: And my battery was charged before I did the sbf!
    Last edited: Apr 5, 2011
  9. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    have to use another battery or a wall charger. It doesnt charge while in recovery or the bootloader :(
  10. Aversion
    Offline

    Aversion New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok I have done this and a ! point inside a Triangle appears.
  11. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Try to sbf again. Sounds like something didnt take.
  12. Aversion
    Offline

    Aversion New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    SBF Failed. Error: Switching phone to BP pass through mode (0x70BE)


    Try again?
  13. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    yep.... sometimes takes 2-3 times.
  14. Aversion
    Offline

    Aversion New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Ok tried 3 times and it keeps failing with the same code @ 99%. It says "Switching phone to BP mode" - phone trys to boot up and it fails.

    :(
  15. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Only things i know to try are reinstalling RSD Lite and redownloading the sbf. Maybe youll get lucky and it was a bad install/corrupt sbf file.
  16. Aversion
    Offline

    Aversion New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It worked. I am currently back to stock.

    Question: How do I remove the back up assistant file? I want it but not all the programs it downloaded. Hope thats not to confusing.

    Edit: actually I dont want Back up assistant but I do want to clear what it does install if I do use it by mistake. How do I go about doing that? It just installed 52 applicatiosn on my phone from when I first got my phone back in Jan lol.
    Last edited: Apr 5, 2011
  17. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Yay! kinda had me a worried lol

    Thats actually your market resync'ing. No way around that other than deleting the file from "my apps" in the market.
  18. Aversion
    Offline

    Aversion New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Holy crap, Then I really download alot of crap when I got this phone lol. Well to bad Ill probably throw Liberty on this phone now.

    Thanks for all your help!
  19. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Your welcome :)

    If you have anything else feel free to ask or pm me
  20. Aversion
    Offline

    Aversion New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Will do if I feel completely lost about Liberty 2.0 on my Droid2G lol. Which most likely will happen
Search tags for this page

battery low cannot program droid 2 global

,

droid 2 global 0x70be

,

my droid global 2 says cannot program help