Cyanogen

Discussion in 'Android Tech Support' started by microsnook, Apr 4, 2010.

  1. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    I have the Cyanogen rom and love it so far.

    One thing that is not working is the wallpapers. I click on wallpaper gallery and when I choose my image, it just loads one image. (even when clicking another image) it loads the pond w/ the rocks in it....

    Live wallpapers work fine.
    Im not sure whats causing the issue.

    Any ideas?
     
  2. unix.punkx

    unix.punkx Silver Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    3,330
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Bloomington, IN
    Ratings:
    +0
    Never heard of this before, but just curious, when you ported over to Cyanogen did you wipe data/cache? That very well could have caused it if you did not.
     
  3. NeverEndingXsin

    NeverEndingXsin Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You could try reflashing the rom and seeing if that would work, if it doesnt work then i would suggest trying a different rom, possibly Jrummy's remix
     
  4. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    Yea I wiped data and cache.

    I rebooted the phone and the wallpaper worked. I rebooted again and it went back to the wallpapeer so i rebooted a last time and it was fine lol
    I think its ok....seems really moody though

    I might give jrummys a try. I like the scripts and stuff :)
     
  5. unix.punkx

    unix.punkx Silver Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    3,330
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Bloomington, IN
    Ratings:
    +0
    Weird, fixing permissions also might solve this issue
     
  6. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0

    I fixed permissions, I upgrade to 5.0.5.6 and it works fine now.
    I was installing some custom themes and stuff w/ MM and that was causing the issue....
     
  7. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    Nevermind, my wallpaper still are not working?!
    Maybe MM is messing w/ it?
     
  8. Flomaster

    Flomaster Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    East Texas
    Ratings:
    +0
    if it works with the stock ROM and NO theme applied then what ever theme you are applying is ****ing things up, talk to the person making the theme about it.

    -=Jason=-
     
  9. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    Alright, will do.
     
Similar Threads
  1. schmaltzy
    Replies:
    2
    Views:
    4,405
  2. dakota0248
    Replies:
    9
    Views:
    2,309
  3. priapism1
    Replies:
    2
    Views:
    1,338
  4. metsfan67
    Replies:
    7
    Views:
    2,029
  5. x25064
    Replies:
    4
    Views:
    819
Loading...
Search tags for this page

cyaozhen@linewell.com