Bricked?

Discussion in 'Droid 2 Tech Issues' started by JJBoods, Mar 11, 2011.

  1. JJBoods

    JJBoods New Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    My phone was sitting on my desk. It seemed to have powered itself down. I turned it back on and it is on a bootloader screen:

    Bootloader
    D2.37
    Err:A5,70,39,00,27

    Battery OK
    OK to Program
    Connect USB
    Data Cable

    I have never rooted my phone, used RSD, etc. It won't let me do a hard reset. I loaded RSD on my PC and it won't recognize the phone.

    Any ideas?
     
  2. huskur

    huskur Senior Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Lower Delaware
    Ratings:
    +36
    First thing i would do is pull the battery for 60 seconds and put it back in a let it charge for a while. Then see if it will boot
     
  3. huskur

    huskur Senior Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Lower Delaware
    Ratings:
    +36
    better yet. Just pull the battery for 60 seconds and put it back in. Give it 10 minutes to get a small charge and then hold your power button in until you see the "M" and see if you can boot then
     
  4. fish1552

    fish1552 Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    653
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Savannah area of Coastal Georgia, USA
    Ratings:
    +17
    You do not have the phone plugged into the computer or xBox or other USB plug do you? If so, you need to use a wall charger. That is the standard message when you attempt to charge using a USB port when the battery charge is less than 5%.
     
  5. JJBoods

    JJBoods New Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    The phone fully charged overnight. I used it this morning. Then this randomly happened. It wasn't plugged in to anything at the time. I did pull the battery before trying the master reset. Couple times actually. Still stuck on the bootloader screen.
     
  6. fish1552

    fish1552 Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    653
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Savannah area of Coastal Georgia, USA
    Ratings:
    +17
    When you say Master Reset, do you mean the one involving the up volume button?

    [•Tapatalk•]
     
  7. louy99

    louy99 Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    567
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    If you are not rooted, save yourself a headache and give it to Verizon and get a new phone.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  8. jaycemiskel

    jaycemiskel Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    1,360
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2
    My fiancée's D2 did the exact same thing. Had to get a warranty replacement.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  9. fish1552

    fish1552 Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    653
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Savannah area of Coastal Georgia, USA
    Ratings:
    +17
    What's the fun in that? I would dig around and see what I can come up with before taking it back. It may just help someone else down the road if I figure something out. Call me stubborn...but that's just me. And apparently a bunch of others on this site. ;)

    But then I don't die if my phone is unavailable for a bit. Others may not have that luxury.
     
  10. 13th angel

    13th angel Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    +1, especially to not having the phone thing

    Sounds like you need to sbf then..... its not as scary as it sounds, I promise. Make sure you have the moto drivers installed and RSDlite 4.9 installed as well. My rsdlite doesn't recognize my phone either but it will still flash the sbf. Also, what os is your computer on? Sometimes rsdlite doesn't play well with vista/7.

    Sent from my Fissioned D2G
     
  11. louy99

    louy99 Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    567
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    4.9 rsd worked good on my W7 OS

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  12. 13th angel

    13th angel Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    Mine too but it doesn't on some peoples.

    Sent from my Fissioned D2G