blur camera?

Discussion in 'Drod2169 - X' started by jacko1, Mar 20, 2011.

  1. jacko1

    jacko1 Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Is there a way to change the camera to the blur camera with a zip file through ce
    thanks in advance
    sorry im on focus 2.0.1
     
  2. oldblue

    oldblue Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Philly
    Ratings:
    +0
    Yea, use the sephtin blur camera zip on his website. It works fine.
     
  3. mcp770

    mcp770 Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Nashville
    Ratings:
    +0
    yea, its posted on sephtin.com somewhere.
     
  4. jacko1

    jacko1 Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Can't find it there
     
  5. CHP

    CHP Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  6. jacko1

    jacko1 Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  7. ekf028

    ekf028 Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    274
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Somewhere in Oklahoma
    Ratings:
    +1
    Will the stock blur gallery work on Focused?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
Search tags for this page

camera blur.zip