Bluetooth won't auto connect anymore

Discussion in 'Motorola Droid Turbo' started by Mehr4x4, Jan 7, 2016.

  1. Mehr4x4

    Mehr4x4 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +9
    I'm running non rooted, just plain boring build. I've very much enjoyed the T1.

    I had a hd razr before and it would have a ton of problems connecting to my service trucks radio via Bluetooth. Once I got this T1 it would auto connect every time I got in the truck, that was very nice! Over Christmas I got a little Bluetooth speaker to use while I'm working and it would auto connect to it every time. After break I got back in my work truck and it wouldn't auto connect any more, I had to manually connect every time. I removed both the truck and little speaker from Bluetooth and reconnected my truck and it still won't auto connect. I re added my speaker and it won't auto connect either. That was a very nice feature but now it's not working and I know it's not that big of a deal to click in the Bluetooth menu to connect each time but it sure feels like a pain in the butt after it use to work every time.

    Any ideas?
    Thanks,
    Eric

    Sent from my XT1254 using Tapatalk
     
  2. wicked

    wicked Administrator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    5,266
    Likes Received:
    1,496
    Trophy Points:
    273
    Location:
    San Jose, CA
    Ratings:
    +1,698
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    Twitter:
    @MikeAlvez
  3. Mehr4x4

    Mehr4x4 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +9
    I clicked on your link and it took me to an anti-virus app in play store.... I searched for the correct one and found it. I'll give it a try
    Thank you

    Sent from my XT1254 using Tapatalk
     
  4. wicked

    wicked Administrator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    5,266
    Likes Received:
    1,496
    Trophy Points:
    273
    Location:
    San Jose, CA
    Ratings:
    +1,698
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    Twitter:
    @MikeAlvez
    Let me know how it works out for ya.
     
    • Like Like x 1
  5. Mehr4x4

    Mehr4x4 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +9
    It's working great! It didn't at first, had to fiddle with it and I'm not really sure what I did to get it to work but it's working. Thank you!
    Kinda frustrating still that something use to work but not it's not and I had to install an app that uses resources to fix it. But again, thank you,
    Eric

    Sent from my XT1254 using Tapatalk
     
    • Like Like x 1
  6. wicked

    wicked Administrator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    5,266
    Likes Received:
    1,496
    Trophy Points:
    273
    Location:
    San Jose, CA
    Ratings:
    +1,698
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    Twitter:
    @MikeAlvez
    Glad to hear it worked out for ya!

    Sent from my Nexus 6P