Help

Grassi

Member
Joined
Dec 20, 2010
Messages
61
Reaction score
0
Ok so I have a rooted Droid 2 Global, I never did anything crazy, I just put on Droid 2 overclock and titanium backup and wireless tether. My problem is updating apps, some of them update but a majority of them wont, is it because I rooted? Or something with the network? Also I was wondering if the phone comes out with a software update, could I download it no problem or do I have to uproot or something? Thank you

Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App


Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
 

hookbill

Premium Member
Premium Member
Joined
Nov 30, 2009
Messages
19,374
Reaction score
8
Location
N.E. Ohio
Ok so I have a rooted Droid 2 Global, I never did anything crazy, I just put on Droid 2 overclock and titanium backup and wireless tether. My problem is updating apps, some of them update but a majority of them wont, is it because I rooted? Or something with the network? Also I was wondering if the phone comes out with a software update, could I download it no problem or do I have to uproot or something? Thank you

Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App


Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App

I have the same set up on my D2 and I don't have any problem updating. No custom rom, Droid 2 overclock.

Try clearing your Markets data and cash. To to settings/applications/manage applications/all applications/market. Clear cache and data.
 
OP
G

Grassi

Member
Joined
Dec 20, 2010
Messages
61
Reaction score
0
Ok I did that and still no luck,
Any other tips??
Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
 

louy99

Member
Joined
Jan 4, 2011
Messages
566
Reaction score
1
If they are stuck trying to download and not doing anything....highlight it and cancel download. Then go back and redownload it. That will probably work.

Sent from my DROID2 using DroidForums App
 
OP
G

Grassi

Member
Joined
Dec 20, 2010
Messages
61
Reaction score
0
No what happens is it downloads and when it gets to the installing stage it says failed to install

Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
 

pc747

Regular Member
Rescue Squad
Joined
Dec 23, 2009
Messages
25,493
Reaction score
6,918
Ive had that happen before as well.

Go into settings, apps, manage apps, click market and clear data and force close. Try it again.
If that dont work try a reboot.
And if none of that work try uninstalling the app and reinstalling.
If none of that works do a factory data reset.
 
OP
G

Grassi

Member
Joined
Dec 20, 2010
Messages
61
Reaction score
0
Thanks alot I will try all of that today and get back to you, oh but doesn't a factory reset delete everything?

Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
 

pc747

Regular Member
Rescue Squad
Joined
Dec 23, 2009
Messages
25,493
Reaction score
6,918
yes it does.................
 
Top