Flashing straight over.

DJxPanda

Member
Joined
Feb 16, 2011
Messages
126
Reaction score
0
So my question is im in CM7. I wanna flash the new baseband AIO update from TBHapp. After i do that, i can flash LGB 0.9 straighy away correct? Obviously data and cache wipes will happen but you can flash it as soon as the AIO is done yes?

Sent from my DROIDX using DroidForums
 

brad92

Silver Member
Joined
Sep 29, 2010
Messages
4,492
Reaction score
17
Location
TEXAS
Pretty sure you can't, as the kernel will still be the Froyo kernel

CM74DX
 
OP
D

DJxPanda

Member
Joined
Feb 16, 2011
Messages
126
Reaction score
0
Hmmm alright. Ill do some more research and see.

Sent from my DROIDX using DroidForums
 
OP
D

DJxPanda

Member
Joined
Feb 16, 2011
Messages
126
Reaction score
0
The AIO updater puts ur phone at the. 602 firmware with the updated radio. This is gingerbread correct?

Sent from my DROIDX using DroidForums
 
OP
D

DJxPanda

Member
Joined
Feb 16, 2011
Messages
126
Reaction score
0
If you are on rooted stock .602 (doesn't matter how you got there) then yes, you can flash LGB 0.9.

Ok so i have to go to stock. Aight cool deal. Thank you. :)

Sent from my DROIDX using DroidForums
 

JSM9872

Super Moderator
Staff member
Premium Member
Joined
Dec 21, 2010
Messages
12,824
Reaction score
281
Location
Pennsylvania...
Current Phone Model
Galaxy Note 3
Ok so i have to go to stock. Aight cool deal. Thank you. :)

Sent from my DROIDX using DroidForums

Just to be clear kasey meant you would need to go to rooted stock .602 GB first, not stock froyo. So from cm7 you should be able to flash the 2 part .602 GB update that came out recently. Then on top of that you could flash liberty .09. And I know I read in one of the threads in the liberty section that once you do this is will read in your about phone info that you are on .596, but you should still be on the .602 firmware.
 

brad92

Silver Member
Joined
Sep 29, 2010
Messages
4,492
Reaction score
17
Location
TEXAS
Just to be clear kasey meant you would need to go to rooted stock .602 GB first, not stock froyo. So from cm7 you should be able to flash the 2 part .602 GB update that came out recently. Then on top of that you could flash liberty .09. And I know I read in one of the threads in the liberty section that once you do this is will read in your about phone info that you are on .596, but you should still be on the .602 firmware.

You can try to flash the .602 files directly over CM7, but I needed to sbf before they would install

CM74DX
 

JSM9872

Super Moderator
Staff member
Premium Member
Joined
Dec 21, 2010
Messages
12,824
Reaction score
281
Location
Pennsylvania...
Current Phone Model
Galaxy Note 3
Gotcha. I was just going by instructions. Haven't flashed it yet. And I missed he was using tbh app, never used it so I shouldn't have commented. My bad!

Sent from my DROIDX using Tapatalk
 
Top