Cant type in text box other applications

DnnyGbl

New Member
Joined
Dec 4, 2011
Messages
5
Reaction score
0
When I go to type in my text box, I cant type any words and the box and the bottom of my text box (the one that corrects spelling, and suggests words) is always there, even when I'm on my home screen.
 

shaggykid

Member
Joined
Nov 8, 2011
Messages
503
Reaction score
2
Reboot your phone and wipe cache. Or force close the texting process and wipe that cache

Sent from your mom's house using my Droid X
 

shaggykid

Member
Joined
Nov 8, 2011
Messages
503
Reaction score
2
Do the force close first

Sent from your mom's house using my Droid X
 
OP
D

DnnyGbl

New Member
Joined
Dec 4, 2011
Messages
5
Reaction score
0
How do I force close a program that isn't running?
 

shaggykid

Member
Joined
Nov 8, 2011
Messages
503
Reaction score
2
Go to manage applications. Click all. Scroll till yoi find messaging. Force close it

Sent from your mom's house using my Droid X
 

shaggykid

Member
Joined
Nov 8, 2011
Messages
503
Reaction score
2
Scratch that.. find the keyboard process.

Sent from your mom's house using my Droid X
 

wyld

Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
530
Reaction score
4
Go to settings, applications select all apps scroll down to keyboard or text messeging then open app it will give option to force close and clear data.

Sent from my DROID RAZR using Tapatalk
 
OP
D

DnnyGbl

New Member
Joined
Dec 4, 2011
Messages
5
Reaction score
0
I just did that, and it didn't work. But if I do a soft reset of my phone, it works for a little bit, then it stops letting me type.
 

shaggykid

Member
Joined
Nov 8, 2011
Messages
503
Reaction score
2
Dod you wipe cache?

Sent from your mom's house using my Droid X
 

shaggykid

Member
Joined
Nov 8, 2011
Messages
503
Reaction score
2
What phone do you have

Sent from your mom's house using my Droid X
 
OP
D

DnnyGbl

New Member
Joined
Dec 4, 2011
Messages
5
Reaction score
0
It's a droid 2, and I don't know how to wipe my cache
 
OP
D

DnnyGbl

New Member
Joined
Dec 4, 2011
Messages
5
Reaction score
0
Its a droid 2 and I don't know how to wipe a cache
 

shaggykid

Member
Joined
Nov 8, 2011
Messages
503
Reaction score
2
It should be in the same thing as force closing the process

Sent from your mom's house using my Droid X
 

shaggykid

Member
Joined
Nov 8, 2011
Messages
503
Reaction score
2
Try turning off auto correct. I read somewhere that was causing keyboard problems

Sent from your mom's house using my Droid X
 
Top