Bugs

rayne58

Member
Joined
Dec 27, 2010
Messages
104
Reaction score
0
Figured we should make a solid thread for any and all bugs we encounter.

Heres what I have seen so far
Reboot when Mass USB connection is made happened 2/4 times i connected to USB

Themes seemed to not download waited twenty minutes for a theme to download, im assuming its because of the massive amount of people downloading them though so probably not a bug.

When USB plugged into computer it will mount and then dismount very odd happened one time so far.

Disclaimer: I'm not complaining or anything just stating what I see so we can make this ROM even more perfect then it already is :)
 

Batbriel

New Member
Joined
May 31, 2010
Messages
17
Reaction score
0
I wonder if this "bug" is more a Motorola, or whatever u wanna call it, Thing cuz this happens to me even with Stock 2.2.1 or GummyJAR even APEX...

dancedroid:heart: Loving and Rocking Liberty btw !!! :D
 

droidx8791

Member
Theme Developer
Joined
Dec 11, 2010
Messages
188
Reaction score
0
Location
South Georgia
I've downloaded three themes and it aborts in recovery says bad file. Deleted them tried again still the same. Even tried installing it manually still aborts. Love the ron though. Awesome work!!!!

Sent from my DROIDX using DroidForums App
 

Jordan8

Member
Joined
Nov 16, 2010
Messages
536
Reaction score
0
Location
Kentucky
I've downloaded three themes and it aborts in recovery says bad file. Deleted them tried again still the same. Even tried installing it manually still aborts. Love the ron though. Awesome work!!!!

Sent from my DROIDX using DroidForums App

Same ^ its probably from the server getting hit so hard though. A download % would be nice ;p. (When you get a bad theme download you have yo manually delete it off your sdcard for the toolbox to try to download it)

Sent from my DROIDX using DroidForums App
 

dakoop

Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
419
Reaction score
0
My wallpaper reverts to stock yellow one after rebooting.

I let my fingers do the talking
 

droidx8791

Member
Theme Developer
Joined
Dec 11, 2010
Messages
188
Reaction score
0
Location
South Georgia
Yes I deleted them through root explorer and tried reinstalling. I agree % like fiisions rom manager would be nice.

Sent from my DROIDX using DroidForums App
 
OP
R

rayne58

Member
Joined
Dec 27, 2010
Messages
104
Reaction score
0
I've downloaded three themes and it aborts in recovery says bad file. Deleted them tried again still the same. Even tried installing it manually still aborts. Love the ron though. Awesome work!!!!

Sent from my DROIDX using DroidForums App

Same ^ its probably from the server getting hit so hard though. A download % would be nice ;p. (When you get a bad theme download you have yo manually delete it off your sdcard for the toolbox to try to download it)

Sent from my DROIDX using DroidForums App

make your own % go to file manager and watch the size grow slowly but surely lol
 

sruel3216

Member
Joined
May 19, 2010
Messages
161
Reaction score
0
I've downloaded three themes and it aborts in recovery says bad file. Deleted them tried again still the same. Even tried installing it manually still aborts. Love the ron though. Awesome work!!!!

Sent from my DROIDX using DroidForums App

Same ^ its probably from the server getting hit so hard though. A download % would be nice ;p. (When you get a bad theme download you have yo manually delete it off your sdcard for the toolbox to try to download it)

Sent from my DROIDX using DroidForums App

same thing happened to my friends last night. this morning i tried a theme and it worked. i used bootstrap first but i didnt reboot. then i picked what theme i wanted. download took like 10 min. then installed fine
 

Just4sc

New Member
Joined
Jan 12, 2011
Messages
22
Reaction score
0
Location
SoCal
Anyone have problems with swype? I can make changes to the settings but can't choose it as default.
 

dragracekid

New Member
Joined
Mar 9, 2010
Messages
5
Reaction score
0
anyone have problems with battery? it may just be me but i noticed some sort of big drain when i just have it sitting but again may just be me i havnt fully charged it and reset the stats yet
 

justin82

Super Moderator
Staff member
Premium Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
3,672
Reaction score
208
MP3 custom ringtones dont work.. but i am used to it.. just wish someone would fix it.
 

mobile_sensei

Team Liberty
Premium Member
Theme Developer
Joined
Sep 17, 2010
Messages
916
Reaction score
1
Location
Land of Liberty
Website
www.twitter.com
I did a cache partition wipe, wiped dalvik, data wipe/ factory reset. Recovered to original backup of stock Tom to clean up from 2 other roms, then recovery again for the wipe sequence, the installed Liberty TWICE. I have had ZERO errors, & trust me, I'm looking hard to find them.

DROID X Rolling On £IBERTY ROM 1.0 // TapTalk Pro™
 

mcp770

Member
Joined
Nov 21, 2010
Messages
596
Reaction score
0
Location
Nashville
I did a cache partition wipe, wiped dalvik, data wipe/ factory reset. Recovered to original backup of stock Tom to clean up from 2 other roms, then recovery again for the wipe sequence, the installed Liberty TWICE. I have had ZERO errors, & trust me, I'm looking hard to find them.

DROID X Rolling On £IBERTY ROM 1.0 // TapTalk Pro™

Kinda the same here. Had a couple minor glitches just overwriting gj 2.5 so I did a clean install of 340 using the Maderstcok340.zip file then rooted and installed Liberty clean. Ruins like a dream without a single glitch and I have been messing with my phone non-stop for two hours trying to find one. I HIGHLY recommend a fresh install or at the very least a data wipe as described above.

I will make a post for the method I used.
 

kejar31

Premium Member
Premium Member
Developer
Joined
Jul 27, 2010
Messages
622
Reaction score
2
Figured we should make a solid thread for any and all bugs we encounter.

Heres what I have seen so far
Reboot when Mass USB connection is made happened 2/4 times i connected to USB

Themes seemed to not download waited twenty minutes for a theme to download, im assuming its because of the massive amount of people downloading them though so probably not a bug.

When USB plugged into computer it will mount and then dismount very odd happened one time so far.

Disclaimer: I'm not complaining or anything just stating what I see so we can make this ROM even more perfect then it already is :)

Themes will fix themselves when things settle down..

As for the USB issue.. do me a favor...

go to settings-->Applications-->Manage Applications-->On SD card tab

take any app on the SD card and move it to the internal memory.. Your reboots should stop after that
 
Top