Virtual keyboard lockups?

Discussion in 'Android Tech Support' started by f00f, Nov 14, 2009.

  1. f00f
    Offline

    f00f New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    Hi all.
    I probably use the Talk app more than any other. Often I use the portrait view of the virtual keyboard for typing messages. On a few occasions now I've gotten the Force Quit dialog because the keyboard has apparently locked up. (Symptoms are the cursor not blinking and the inability to type.) I hit "Wait" and it comes back on its own within a minute or so.

    Just wondering if anyone else is having virtual KB issues (in the Talk app or otherwise), and if this is one of the "known issues" to be addressed in the rumored upcoming patch.

    Thanks! :greendroid:
     
  2. rothenbj
    Offline

    rothenbj Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Are you using talk to me keyboard?
     
  3. Xerozix
    Offline

    Xerozix Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    351
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Northern VA
    Ratings:
    +0
    I'm also having problems with the keyboard, especially in messaging. Makes me open the phone to use the hardware keyboard lol.

    I hope they can find a way to make everything as smooth as an iPhone is, and to add more home screens :/
     
  4. Martin030908
    Offline

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    try home replacements! ie. Pandahome, dxTop, Home++, GDE....

    they all allow more screens!
     
  5. Xerozix
    Offline

    Xerozix Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    351
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Northern VA
    Ratings:
    +0
    My widgets for turning on features like autorotation and others don't work on them :( well, I only tried 1 of them...
     
Search tags for this page

lock ups in virtual keyboard