[ROM] [ROM-AOSP] Official CM10.1 (JB 4.2.2) [NIGHTLIES]

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by Hashcode, Dec 5, 2012.

  1. Technix2002

    Technix2002 Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Potential MMS fix

    Wipe your two caches, install gapps-jb-20130813-signed.zip, reboot, tada previous MMS messages start coming back!

    Spoke too soon... I can receive MMS, but can't send now.
     
    #841 Technix2002, Nov 22, 2013
    Last edited: Nov 25, 2013
  2. MerkXR4

    MerkXR4 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    anyone else having a boot loop issue with the 11/24 nightly? I first tried to use the built-in updater and got the boot loop. I then mouted the USB through Safestrap and backed up all of my files, then wiped everything (internal/external/cache/dalvik) and put the ROM file on my SD card. I then installed from Safestrap and it still resulted in a boot loop.

    Help?
     
  3. max8126

    max8126 New Member

    Joined:
    Mar 31, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Wait for the next nightly.
    Gerrit Code Review
     
  4. MoonScar119

    MoonScar119 Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    I'm wondering what has changed with this nightly. can't wait for the 11/25 build. I noticed the splash screen is different
     
  5. MoonScar119

    MoonScar119 Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I just noticed the 11/25 nightly does not have a working play store. anyone else have the same issue?
     
  6. bofis

    bofis Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    202
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I just installed the 11/25 build, which totally fixes the bootloop caused by the bootanimation so cheer :) As for the Play Store, mine works fine, I just launched it and viewed my app list without issue. So I don't think anything in the 11/25 build specifically affected it, as the CM roms do not include gapps anyway and just carry over whatever you had installed yourself. Perhaps try grabbing an apk of the most-recent Play Store and installing that yourself to see if that fixes it. The 11/25 build feels a lot faster than basically every previous nightly so far, unfortunately I'm not sure if it can connect to 1x/3G networks still, just LTE or bust. I think this is why we've been having such issues with data connectivity, the phone either grabs LTE or it drops data altogether :-\ (on Verizon at least)
     
  7. PJroast

    PJroast New Member

    Joined:
    Nov 29, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    New England
    Ratings:
    +0
    I think I'm having the same issue. I sent at least one MMS a few days ago, but now I can't receive or send them.

    Spoke too soon as well, lol! I'm on the 11/21 nightly I believe, but I just rebooted and got some messages. Then I tried to open an image, picked the gallery app to view it, and then it wouldnt work, saying there was no external storage.
     
    #847 PJroast, Nov 25, 2013
    Last edited: Nov 25, 2013
  8. MoonScar119

    MoonScar119 Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    it was a corrupt googleplus account causing all the issues. uninstalled it and all things google began working. on 11/25 load with no issues
     
  9. ws6formula350

    ws6formula350 Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    331
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +1
    Is this 10.2 or 10.1.3?

    Sent from my DROID4 using Tapatalk
     
  10. ws6formula350

    ws6formula350 Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    331
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +1
    I also figured out why data never worked on 10.2 for me... my LTE radio was dead :eek: Have a refurb phone now and its all LTE all the time again, so, I'm tempted to reroot and try these builds.

    Sent from my DROID4 using Tapatalk
     
  11. bofis

    bofis Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    202
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    You should! The only thing I'm finding is that I don't think my phone can or does ever connect to 3G or 1x, either just white bars with no data or 4G LTE blue bars with data. If it drops data, it seems to stay that way and only calls and sms work until it gets LTE back (which may require airplane mode) is this similar to what EVERYONE else is experiencing?!
     
  12. Cstryon

    Cstryon Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    398
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    I have the same issue, which is frustrating because I'm in AZ and have great Lte coverage and because I'm not home very much, I mostly need to use my data connection when I need the Internet, which is often.

    Also, I had a weird issue that happened. My phone app has been failing frequently. I'll open the phone app and it freezes on the app for a little bit then force closes, the only way I can fix it is to reboot. If I understand correctly, the phone app is part of the gapps package (correct me if I'm wrong) so I decided to reinstall gapps. After I did that I wiped cache/dalvik, and reboot. It got stuck on the boot animation, and I could see the back light flash occasionally as if it was looping. I flashed the 11/26 build again and wiped the caches, it booted up fine after that. Maybe I have a bad/corrupt copy of gapps. I should also note that I also tried to flash myfishbear's speed script (hadn't had a problem with it in the past but maybe it's not compatible with the current builds), so that could've also been the cause of the boot loops.

    Sent from my XT894 using Tapatalk
     
Search tags for this page
4.2 gapps cm10.1
,
cm10 for droid 3
,
cm10.1 gapps 4.2.2
,
d2g cm10
,
droid 2 global cm10 download
,

droid 4 cm10.1

,
droid 4 roms
,
droid incredible 2 cm10.1
,
droid3 cm10.1
,
telephony.lteoncdmadevice