Reboot

Discussion in 'Samsung Fascinate' started by ghettolightshow, Feb 7, 2011.

  1. ghettolightshow
    Offline

    ghettolightshow New Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How do u reboot the Samsung fascinate?

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  2. prime
    Offline

    prime Kernel Developer Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    1,831
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Florida
    hold the power button until a menu appears
  3. ghettolightshow
    Offline

    ghettolightshow New Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    OK and that's rebooting?

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  4. Bonezmahoney
    Offline

    Bonezmahoney New Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Root it and get the reboot widget

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  5. Katnipthief
    Offline

    Katnipthief New Member

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago, IL
    Reboot widget.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
Similar Threads
  1. gunz.jones
    Replies:
    5
    Views:
    1,016
  2. jtreez30
    Replies:
    0
    Views:
    594
  3. mbg22
    Replies:
    0
    Views:
    672
  4. PARick
    Replies:
    0
    Views:
    477
  5. earlybill1
    Replies:
    0
    Views:
    452
Loading...
Search tags for this page
android fascinate reboot
,

fascinate reboot

,
how do i reboot my galaxy fascinate
,
how do i reboot my galaxy s fascinate
,
how to get galaxy fascinate reboor
,
how to reboot a fascinate
,

how to reboot a samsung fascinate

,
how to restart samsung galaxy fascinate
,
need to reboot my samsung galaxy i500
,

reboot fascinate

,

reboot samsung fascinate