Problem with "Dungeon Hunter II" from Gameloft on Bionic

Discussion in 'Android Games Discussions' started by aaf709, Dec 23, 2011.

  1. aaf709

    aaf709 Nice Guy
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,180
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    178
    Location:
    So Cal
    Ratings:
    +49
    On December 1st I downloaded Dungeon Hunter II from Gameloft's website. It plays extremely well on my Bionic EXCEPT when I was going to Gothicus Castle.

    For those who haven't played this RPG, when you're ready to go to a new map it gives you an option to either enter the new area (in my case Gothicus Castle) or go to the World Map where I can go to previous maps. When I try to go to Gothicus Castle, the game loads to about the 3/4 mark, goes black and then the game ends. No error message, just back to my home screen. Same with trying to access the World Map at that point. All other maps points work.

    Has this happened to anyone else and how did they solve it? I'm loath to do so, but I suppose the best thing is to uninstall the game and download it again as I'm still within the 90 days. I sent an email to Gameloft, but no reply as yet. Just wanted to see if it has happened to anyone else.
     
    #1 aaf709, Dec 23, 2011
    Last edited: Dec 23, 2011
  2. Briankbl

    Briankbl Active Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    953
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +98
    I just can't believe this damn game isn't available on the GNex yet... I play DH: Alliance on my PS3 all the time.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  3. aaf709

    aaf709 Nice Guy
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,180
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    178
    Location:
    So Cal
    Ratings:
    +49
    I ended up uninstalling the game and reinstalling. Interesting; I went to their mobile site and they wanted me to pay again, until I went there on the browser I used to install the game. When I did that it said I had already downloaded and would I like to download again.
     
  4. aaf709

    aaf709 Nice Guy
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,180
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    178
    Location:
    So Cal
    Ratings:
    +49
    Again it stopped at the same point. I uninstalled the game again as I found out that while the game was unistalled, the huge data file wasn't. We'll see if it happens again.

    BTW, their customer support said it might be a bug and they're going to give me one of their other games for free.
     
  5. aaf709

    aaf709 Nice Guy
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,180
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    178
    Location:
    So Cal
    Ratings:
    +49
    Well, it seems to be better. This time the game didn't quit. The odd thing was that there were 2 levers I didn't pull this time.
     
Search tags for this page
dugeon hunter mapa do mundo bugado
,
dungeon hunter 2 bugs
,
dungeon hunter 2 crashes
,
dungeon hunter 2 crashes on start
,
dungeon hunter 2 download problem
,
dungeon hunter 2 hd bug
,
dungeon hunter 2 not working
,

dungeon hunter map bug

,
dungeon hunter map travel
,
how to fix bug in dungeon hunter 2