Plz Help!

Discussion in 'Android General Discussions' started by Mikeyvalva, Nov 1, 2010.

  1. Mikeyvalva

    Mikeyvalva New Member

    Joined:
    Nov 1, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ok so im trying to link my facebook contacts to my phone contacts, and i have the droid x. N i kno you can do it through facebook, were it gives you the option to link them under settings. But the only problem is, that in my facebook app i dont have that option to link them.... Can anyone help me out with this?
    Thanks
     
  2. gmmurphy

    gmmurphy Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    302
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    woods of ct and ma
    Ratings:
    +2
    d1 settings-=>accounts and sync---->add account---->gives you the option of fb, twitter, google ect....
     
  3. Mikeyvalva

    Mikeyvalva New Member

    Joined:
    Nov 1, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    thanks, ive done that too. It works for some one them, but they dont update the picture, just the info. Do u kno how to update the pic also?
     
  4. gmmurphy

    gmmurphy Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    302
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    woods of ct and ma
    Ratings:
    +2
    did you force a refresh? are you trying to update the pictures on the dialer? in my fb application i go to fb--->settings---->sync contacts--->sync with existing contacts.
     
  5. Mikeyvalva

    Mikeyvalva New Member

    Joined:
    Nov 1, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    how do i force a refresh? Ya i cant do that, theres no option for me to do that under facebook. its weird everyone else i kno can, for some reason its not on mine
     
  6. gmmurphy

    gmmurphy Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    302
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    woods of ct and ma
    Ratings:
    +2
    maybe uninstall and go grab a new copy of fb on the market. that would be an easy fix, i think.
     
  7. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Not sure if this will help but, on my D1, when the contacts' pics don't sync, I open my contacts, touch where the pic should be, touch fb, wait for the page to load completely, and hit back and the pic is there.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  8. Mikeyvalva

    Mikeyvalva New Member

    Joined:
    Nov 1, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ya ive tried that with fb getting a new one a couple times, its still not working. nothin works for me lol. next time ill try that touching them.