Now a Droid Incredible 2 owner!

Discussion in 'HTC Droid Incredible 2' started by Ab2007, Dec 23, 2011.

  1. Ab2007
    Offline

    Ab2007 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just switched to this phone from the fascinate (after threatening Verizon) and I am really impressed.. Way more features, and no problems AT ALL. :) HOWEVER, I am disappointed about not having Swype... Please tell me I'M misinformed? And also does this phone have the screen shot capability as well without having to download an app?

    Sent from my ADR6350 using DroidForums
  2. TheOldFart
    Offline

    TheOldFart New Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    963
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New York State
    No Swype, and just when I decided that I might like it after playing with it on my wife's Samsung Galaxy Player. I don't think that HTC puts it on their phones. I did try the voice to text and might find that useful. It was accurate. Still like my new Inc2 though.
    Last edited: Dec 23, 2011
  3. klabit87
    Offline

    klabit87 Member

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Messages:
    206
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Also there is no way to take a screenshot without being rooted.

    So you would need to root and install an app for that.
  4. Ab2007
    Offline

    Ab2007 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    no swype and screen shot? :(.. but at least there is a front facing camera!

    Sent from my ADR6350 using DroidForums
  5. Droid Firefighter
    Offline

    Droid Firefighter Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    1,620
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Indiana (and that is close enough for the internet
    There are Swype type keyboard apps on the market. I use TouchPal and it is pretty smooth and accurate. As for screen shots, there are paid apps on the market that don't require root access. Open the market and search "screen shot".

    This post is Incredible 2!
  6. jntdroid
    Offline

    jntdroid DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    6,437
    Likes Received:
    292
    Trophy Points:
    83
    Location:
    TX
    You can easily download/install Swype - the beta is still open: Swype | Text Input for Screens

    Honestly it's more up to date and works better than the 'native' swype apps on phones anyway, and updates automatically.

    And there is an app in the market that can do screenshots without root - it's clunky, and requires a reboot I believe, but it does work. I just can't remember which one it is now... *looks around*

    And for what it's worth, I've literally tried all the latest and greatest and I'm back on my Inc2. It's reliable, it's not 4G (which, while slower, allows it a reliable connection), and it's just an all around solid device. It might not get the latest and greatest software for the next two years, but if you are interested in rooting, their are some nice ROMs out there for it, including an ICS port which is being worked on.
    Last edited: Dec 23, 2011
  7. TheOldFart
    Offline

    TheOldFart New Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    963
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New York State
    Got Swype. Thanks jntdroid.
  8. Ab2007
    Offline

    Ab2007 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Works great thx!

    Sent from my ADR6350 using DroidForums
  9. PereDroid
    Online

    PereDroid Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    148
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Cleveland, Ohio
    THere is no app to take screenshots. I tried them all before I rooted. None work with the Dinc2.
Search tags for this page

adr6350 screenshot

,

how to screenshot on rooted htc incredible 2

,

screenshot for incredible 2 not working