Lock Screen needs PIN

Discussion in 'Motorola Droid 4' started by Hikertrash, Apr 10, 2013.

  1. Hikertrash

    Hikertrash Member

    Joined:
    Aug 21, 2012
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    From day one if the lock screen was up all I had to do is slide to open. Now all of a sudden, it has a number pad and I need to apply my PIN. If I go to settings, system settings, security & screen lock, under screen lock it says PIN, but when I tap it, it ask to confirm PIN. It looks like my only other options are pattern or password.

    None, slide and face unlock have been greyed-out and "disabled by admin, encryption policy or credential storage". Not sure how any of those happened.
     
  2. mattjenn

    mattjenn Member

    Joined:
    Mar 14, 2012
    Messages:
    285
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    I had same problem yesterday after I used foxfi got into security scroll to bottom and clear credentials but every time you use foxfi you will have to do this or just stay with the pin
     
  3. Papaw314

    Papaw314 Member

    Joined:
    May 15, 2012
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm experiencing the same thing. Wasn't like that until today. Frustrating because I had mine set to "none" and now I don't have that option.
     
  4. Papaw314

    Papaw314 Member

    Joined:
    May 15, 2012
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks mattjenn! That did it! :-D
     
  5. Hikertrash

    Hikertrash Member

    Joined:
    Aug 21, 2012
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks, I never would have figured that out on my own. Also, great to have FoxFi back as a hotspot.
     
  6. DROIDX2TN

    DROIDX2TN Member

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    95
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Is there a default pin? I've never set one and all of a sudden I have a lock screen and can't get past it. Thanks.

    Never mind. It was my default Verizon pin.
     
Search tags for this page
android master pin unlock
,

droid 4 lock screen

,
droid x2 says no service in lock screen and wont open
,
foxfi credentials
,

foxfi lock screen

,
foxfi pin required
,
lg lucid 2 lock options greyed out
,
master pin of sceeen lock
,
s3 suddenly needs pin at lock screen
,
unlock s3 slide screen