LG G4 Bootloop Petition

Discussion in 'LG G4 Forum' started by dgstorm, Jan 25, 2016.

  1. dgstorm

    dgstorm Editor in Chief
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Messages:
    11,016
    Likes Received:
    3,979
    Trophy Points:
    823
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +4,254
  2. leeshor

    leeshor Gold Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    4,363
    Likes Received:
    1,437
    Trophy Points:
    358
    Location:
    Norcross, GA - USA
    Ratings:
    +1,676
    Fortunately I haven't seen that on my G4 on AT&T but I do have issues with the knock screen that LG claimed to have a fix for. No so far.
     
  3. Jeffrey

    Jeffrey Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    6,686
    Likes Received:
    3,548
    Trophy Points:
    1,578
    Location:
    Thailand
    Ratings:
    +4,036
    Current Phone Model:
    iPhone 7 Plus JB
    I just sold my International G4, and never experienced a bootloop issue.
     
  4. xeene

    xeene Gold Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    3,076
    Likes Received:
    894
    Trophy Points:
    208
    Location:
    usa
    Ratings:
    +1,030
    My wife's g4 got this problem yesterday. Verizon is sending us new phone. Problem can be temporarily remedied by placing the phone in the freezer so it doesn't heat up. Gives enough time to back up/fdr till it starts looping again.
     
  5. biggles

    biggles Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    I got the bootloop problem this past Monday. Contacted Verizon, they sent a G4 in the mail which is scheduled to arrive tomorrow.

    Question: would it be wise to trade in the replacement G4 for something else like an HTC 10? Are the replacements likely to fail as well? Verizon currently gives $300 credit on a G4 trade-in.
     
Search tags for this page

forum lg g4

,

lg bootloop forum

,

lg g4 boot loop temp fix