HTC Sync doesn't work!

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by awdwhip, Jul 11, 2011.

  1. awdwhip

    awdwhip Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    San Diego, CA
    Ratings:
    +0
    I feel like a total newb for Sync not working with my t-bolt. I want to root my phone and I can't even get this darn thing to work!

    I plugged my phone in and set it to sync contacts and calender and then I double clicked on HTC Sync and a debug error pops up. Screen shot below...

    Sync version 3.0.5551

    [​IMG]
     
  2. btf_firefighter

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    130
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Allenton, Michigan
    Ratings:
    +2
    I cant get it to work either. I got it downloaded and I click HTC Sync on my phone and have the HTC Sync open on my laptop and after a while it says its not found on my phone and make sure its open on the pc. I dont get it.
     
  3. pungafeo

    pungafeo New Member

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    same problem

    if anyone can find the solutions, help.

    thanks
     
  4. awdwhip

    awdwhip Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    San Diego, CA
    Ratings:
    +0
    Wow, nobody!? Lame! I even provided a screen shot.
     
  5. paddyo75

    paddyo75 Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Huntington Beach,CA
    Ratings:
    +0
    HTC Sync for MAC

    Im having the same prob, but i have a mac and i get a message saying it can not read the card i inserted...so where can i get the htc sync for mac os x?
     
  6. Laur3nNewm4n

    Laur3nNewm4n Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    418
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Syracuse, NY
    Ratings:
    +5
    I haven't been able to get it to work either. I am rooted and running das BAMF. I have the correct drivers installed on my computer, because the phone is recognized when I plug it in with a USB, but I get the same error with HTC Sync - that my phone can't find it on the computer.
     
  7. paddyo75

    paddyo75 Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Huntington Beach,CA
    Ratings:
    +0
    i cant even find the drivers for my mac...any idea where to get them?
     
  8. Laur3nNewm4n

    Laur3nNewm4n Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    418
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Syracuse, NY
    Ratings:
    +5
    I don't think there is a Mac version. I'm getting the error where my phone can't find HTC Sync, even though it's installed and I have the correct drivers, and in the error message it also says "Note, for Windows only".
     
  9. paddyo75

    paddyo75 Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Huntington Beach,CA
    Ratings:
    +0
    ok thx...hopefully someone out there knows!!!???
     
  10. Laur3nNewm4n

    Laur3nNewm4n Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    418
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Syracuse, NY
    Ratings:
    +5
    I'd try some Googling. Some threads I've seen, people seem to be able to finesse it into working, but what works for one person doesn't work for everyone.
     
  11. polish23

    polish23 Member

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If htc sync is that important for you to have just put a vm on your Mac lol

    Sent from my bamf'd bolt!
     
Search tags for this page
htc sensation doesn't sync
,
htc sync 3.0.5551
,
htc sync does not work
,
htc sync doesn't recognize my phone
,

htc sync doesn't work

,
htc sync doesnt recognize my htc sensation xe
,
my htc sync doesn't work
,
why dosent my htc sensation recognize network
,
why is htc sync not working
,
why wont my htc sync work